Eye-Catching Industrial-Style Belysningsarmaturer

Den industrielle stil kan afspejles i stort set ethvert træk ved et hjem interiørdesign, og dette inkluderer selvfølgelig belysningen. Industristil belysningsarmaturer har tendens til at være simple og nogle gange med grove funktioner, men de er altid funktionelle. Det er svært at beskrive dem præcis som hvert stykke er unikt, så for bedre at forstå stilen, her er et par eksempler.

Denne dejlige lille lampe hedder Kozo 1 og har et simpelt og ganske interessant design. Den er lille og har en metallegeme med to ben som base. Det er perfekt afbalanceret trods det asymmetriske design. Det er et stykke, der vil se smukt ud på natbordet i nærheden af ​​sengen eller på et skrivebord. Den vejer 2,0 kg, den er 120 mm lang og 200 mm høj. Det bruger E27 og G80 pærer.

MoreINSPIRATION
  • Dekonstruerede Belysningsarmaturer til en Edgy Industrial Vibe
  • 10 Industrielle køkken ø belysning ideer til en iøjnefaldende endnu sammenhængende indretning
  • 3 Eye-Catching Ceiling Lighting Designs til moderne smag

Dette er en anden smuk industriel lysarmatur, der også er designet af Kozo. Det er en bordlampe kaldet "Little Mona" og der er også et lignende design kaldet "Fat Mona", de forskellige mellem de to er bunden. Lampens baser er lavet af galvaniserede jernrør og fittings, og de har et håndtag som en tænd / sluk-knap. Nuancerne er smukke og dækket af stof.

Denne enkle og smukke industrielle lampe er skabelsen af ​​den nederlandske designer Jacco Maris. Det har et simpelt og moderne design, så det passer fint i enten et moderne eller et moderne rum. Det ligner en overdimensioneret bordlampe og har en base og en stativ i pulverlakeret stål. Skyggen er lavet af aluminium med en stor glasrude. Lampen er også tilgængelig uden stativet, i hvilket tilfælde den kan suspenderes fra loftet.

Cage Filament pendant er en anden smuk lysarmatur med en industriel stil. Det har en smuk vintage flair og har enkle og klassiske linjer. Den eksponerede hardware er beregnet til at fremhæve lyspærens varme og lysstyrke. Vedhænget måler 5 ½ "i diameter, det er 8 '' højt og leveres med en 8'ers ledning. Tilgængelig for 118 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar