Iøjnefaldende Villa i Rotterdam

Denne kontrasterende og iøjnefaldende bolig er Villa Rotterdam. Det er et usædvanligt hus beliggende i Rotterdam, Holland. Huset er designet af Eva Pfannes & Sylvain Hartenberg fra Ooze. Det sidder på et stort websted, der også indeholder en lille sø. Det samlede areal er 2.500 kvadratmeter. Hele projektet blev afsluttet i 2010. Villaen er faktisk sammensat af flere strukturer. Det omfatter en original bygning, der stammer fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede. En første udvidelse af denne struktur blev bygget i 1991. I 2003 fik den en endelig omstrukturering, da den også fik tre nye værelser og flere faciliteter. Umiddelbart efter den nye ejer flyttede ind. Den oprindelige struktur af villaen var ikke ligefrem funktionel eller effektiv. Alligevel besluttede den nye ejer at bevare ånden i det gamle hus. En anden udvidelse skulle også oprettes.

Den eneste mulige udvidelse var fra to sidevægge i det oprindelige hus. Den maksimale højde var 11 meter. Arkitekterne brugte den oprindelige struktur som vejledning til det nye projekt. De omformede også huset og skabte nye rum for indbyggerne. Villaen er i øjeblikket organiseret omkring et centralt hulrum. En ny trappe blev tilføjet på nordvæggen. Det giver adgang til første og anden sal.

MoreINSPIRATION
  • En forlængelse af Villa Dular af OFIS
  • Charmerende hus i Rotterdam bragt tilbage til livet
  • Den moderne villa Veth i Hattem, Holland

Arkitekterne besluttede at anvende præfabrikerede massive træpaneler til at skabe den nye såkaldte hud i huset, hvilket betyder taget, væggene og gulvet. Ydersiden af ​​huset ligner et puslespil. Interiøret ligner også denne. Der er flere nye elementer, der vedrører de gamle. Overgangen mellem disse to modsatte verdener er gradvis og glat. {Fundet på archdaily og billeder af Jeroen Musch}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar