F.A.C.E Skræddersyede tæpper fra Loophouse

Skræddersyede tæpper fra Loophouse har altid været så populære i fortiden, og her er mærket igen med sin nyeste F.A.C.E samling af tæpper. Loophouse har hyret en række designere, der hagler fra forskellige discipliner for at kompilere samlingen, der har til formål at gøre de levende rum mere æstetiske.

Uanset om det er Darn Tootin, Barking Mad, Soft Spot eller Dash Away, skal du sikkert have en af ​​disse tæpper, hvis du forstår, hvad der er hjemmeindretning handler om. Du kommer sjældent på tværs af så mange forskellige tilbud, der tilbydes i en enkelt samling, og her er din mulighed for at få dine omgivelser til at se endnu mere specielt ud.

Tæpper er lidt ude af mode. Mange mennesker bruger dem ikke længere, fordi de ikke behøver dem længere. De var ok tilbage i de gamle tider, da vi ikke havde trægulve eller andre typer gulve og billedet var ikke så smukt. Men nu er de ikke længere nødvendige. Stadig, nogle mennesker kan stadig lide at bruge.

MoreINSPIRATION
  • Frimærker
  • De elegante Chillida tæpper af Nani Marquina
  • Tæpper og tæpper med dyreprints

Årsagen er enten at beskytte gulvene mod ridser eller pletter, eller enten fordi de simpelthen kan lide dem. Tæpper skaber også en mere intim og hyggelig atmosfære. Og nogle af dem er rigtig smukke. Disse, der præsenteres i billederne, deler en vintage stil. Stadig er de sjove og farverige, de fleste af dem i det mindste. Så måske er der et mønster, som du gerne vil medtage i dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar