4 væsentlige skridt til at oprette en fabelagtig og funktionel hjemmekontor

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Dit hjemmekontor skal være både funktionelt og indbydende. Billede: Natalia Kuptsova

Køb et lignende udseende: Stole | Planter | Bordenden

Alt for ofte slutter oprettelsen af ​​et funktionelt hjemmekontor i bunden af ​​vores to-do-lister. De fleste af os vil hellere sætte arbejde ud af vores sind helt, end at bruge tid og penge at designe et rum, hvor det er det primære fokus. Men vi ville hævde, at forsømmelse dette værelse er en fejltagelse. Hjemmekontorer behøver ikke at være kedelige, og når de kombineres med dine unikke behov i tankerne, kan de blive et værktøj, der øger din produktivitet.

Hvis du er klar til at give dit arbejdsområde en chance, se et kig nedenfor. Vi har samlet vores favorit tips til at skabe et fabelagtigt og funktionelt hjemmekontor. Hvis du lægger vores råd til testen, kan dit kontor bare blive dit nye yndlingsværelse i dit hjem.

Invester i siddepladser, der er både stilfulde og ergonomiske. Billede: Jennifer Pacca Interiors

Køb et lignende udseende: Stol | Orb Skulptur | Vaser

Splurge på siddepladser

Det kan virke underligt, at vi har lavet plads til det første punkt på vores liste, men tænk på det på denne måde: Ligesom eller ej, er kontorstolen hvor vi bruger størstedelen af ​​vores dag. Ifølge en undersøgelse fra 2013 bestilt af Ergotron, er et firma kendt for at producere kontormøbler, arbejdstagere - og især amerikanere - udsat for at sidde i op til 13 timer om dagen.

Med svimlende tal som disse er det afgørende at sikre, at din kontorstol er korrekt monteret på din krop. Hvis det ikke er tilfældet, kan det føre til kortsigtet smerte og langsigtede helbredsproblemer ved konstant at sidde i en ubehagelig stilling. Dit bedste bud er at investere i en ergonomisk stol med tilpasningsmuligheder. Ideelt set bør du søge efter en stol, der giver dig mulighed for at sidde komfortabelt med lige skuldre og giver masser af lændebårne støtte.

Rummets supplerende siddepladser er, hvor du virkelig kan lade din følelse af personlig stil skinne. Overvej at tilføje en stol eller to modsat dit skrivebord, der giver dig mulighed for at byde besøgende velkommen. Alternativt kan du tilføje en accentstol og bogreol i et hyggeligt hjørne af rummet.

Sørg for, at der er mere end nok belysning. Billede: House of Jade Interiors

Køb et lignende udseende: Sconces | Lampe | Skulptur

Tilsæt masser af belysning

Det siger sig selv, at hvis du planlægger at arbejde i lange timer, har du brug for nok lys for at sikre, at du ikke spænder dine øjne. For at gøre dette effektivt, brug en blanding af belysningstyper til at fylde hvert hjørne af rummet. Som en ekstra bonus, herunder en række lyskilder giver du mere kontrol over rummets stemning.

Hvis du er ny til belysning - eller brug for en genopfriskning - her er et overblik over de forskellige typer, du kan inkludere:

  • Ambient:Belysning, der bruges til at fylde det meste af værelset, normalt fra overhead
  • Accent:En lysarmatur bruges til at fremhæve en særlig funktion som en bogreol, pejs eller kunstværk
  • Opgave: Lysarmaturer til et bestemt formål som en bordlampe

For de bedste resultater skal du prøve at inkludere mindst ét ​​eksempel på hver af disse typer belysning på dit hjemmekontor. Og er du velkommen til at tilføje flere, hvis det er nødvendigt. I dette tilfælde er det bedre at fejle på siden af ​​for mange lyskilder end ikke nok.

Korrekt opbevaring er nøglen. Billede: Deco & Living

Køb et lignende udseende: Shelving | Stol | gobelin

Tag organisationen alvorligt

Der er ingen større hindring for produktivitet end et rodet skrivebord, der er gemt under et bjerge papirarbejde. Gør dig selv en tjeneste, mens du opretter dit hjemmekontor og sætter organisationssystemer på plads, der er nemme at bruge og passer til dine unikke behov.

Før du foretager køb, sæt dig ned og tænk på de ting, du skal gemme. Er din arbejdsbyrde for det meste dokumentdrevet, eller har du brug for plads til at studere mere omfattende varer som kunstforsyninger? Så vær ærlig over for jeres organisatoriske evner. Er du den slags person, der kan holde åben hylder, ser pænt ud, eller vil du foretrække evnen til at holde kontors indre værker skjult for visning?

Når du har en fast ide om, hvilken type organisation du har brug for, skal du gøre din forskning. Søgesider som Freshome for design inspiration og så shoppe rundt. Se efter emner, der passer til dit budget, dit værelse dimensioner og din æstetiske.

Husk at tilføje et strejf af din personlighed. Billede: Kathy Daukant Interiors

Køb et lignende udseende: Tæppe | Lampe | Vægkunst

Glem ikke personlighed

Sidst men ikke mindst har dit kontor en sund dosis personlighed. Gør dit bedste for at få pladsen til at føle sig som din egen ved at infuse den med masser af personlige detaljer. Med held vil denne indsats hjælpe med at gøre din tid brugt på kontoret så meget mere behageligt.

Her er din farvepalette dit mest kraftfulde værktøj. Et af indretningens bedst bevarede hemmeligheder er, at et frisk lag maling er den bedste måde at give et værelse til en makeover. Vælg en farve, du elsker, selvom den er lidt uden for boksen, og vælg derefter fed, koordinerende accentfarver.

Så er det tid til at tackle dit tilbehør. Vær ikke bange for at føje komfort i rummet gennem tekstiler som tæpper, kaste pude og tæpper. Smykke vægge med masser af kunst og følg fri for at forkæle et par indretningsprodukter.Disse små æstetiske stykker er perfekte tilføjelser til indbyggede og hylder.

Følg disse tips for at oprette et kontor, der gør dig begejstret for at gå på arbejde hver dag. Billede: Kolbe Vinduer & Døre

Køb et lignende udseende: Bænk | Drejestol | vedhæng

Hjemmekontorer behøver ikke at være kedelige. Faktisk kan de ved hjælp af et par personlige detaljer blive rum, der er lige så nyttige som de er moderigtige. Hvis du er klar til at give dit arbejdsområde en chance, skal du holde disse tips tæt. Overvej dette din guide til oprettelse af et hjemmekontor, der er lige dele fabelagtige og funktionelle.

Hvordan har du sammensat dit hjemmekontor? Har du flere tip til at dele? Fortæl os dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar