Kom i kærlighed med Homedits nye eBook: "100 inspirerende DIY måder at genopfinde dit hjem"

Det er her! Den smukke og informative 2014 eBook fra Homedit, fuld af praktiske tips og smukke billeder om, hvordan du kan genopfinde dit hjem for at være det stilfulde, livlige rum, du vil have det. Denne eBook har været måneder i gang, og er nu offentliggjort takket være det hårde arbejde og forskning fra det design-savvy Homedit team. Du vil ikke savne at læse denne inspirerende og hjælpsomme ressource.

Nyttigt og relevant indhold.

Køb nu - normalt pris $ 19,99!

OG NU PÅ 50% OFF.

ADD TO CART - $ 9.99 !!!

Hver af eBooks ti kapitler præsenterer let at forstå (og implementere) tips til at opbygge eller genskabe et bestemt rum i dit hjem. Med fokus på at få mest muligt ud af små rum, tilbyder eBook masser af stilfulde pladsbesparende tips. Fra stuen til soveværelset, køkkenet på badeværelset, finder du masser af inspirerende ideer til at opfriske dit hjem.

Inspirerende fotografier.

MoreINSPIRATION
  • 8 kølige måder at genopfinde dit hjem
  • Homedit: Fejrer seks år med Home Design Excellence og Inspiration
  • Inspirerende Hvid Interiør Hjem

Design er iboende visuelt, så hvad ville det være godt at lave en hjemmebrugsbranche uden smukke billeder? Heldigvis for læsere er denne Homedit eBook rig på billeder af høj kvalitet, der inspirerer og eksemplificerer eBooks rumbesparende og stilforbedrende forslag. Hvert billede vil gnistrere mindst én (men sandsynligvis mange!) Klare ideer om hvordan du kan genopfinde dit eget rum. Fordi du kan.

Nem at læse format.

Mens nogle designressourcer kan være tekst-tunge og lidt skræmmende, har Homedit-teamet arbejdet hårdt for at skabe en nem og behagelig læsning. Tekstuddrag, hvidt mellemrum og et let at navigere layout gør denne eBook til en fantastisk designressource. Vi tror, ​​at du vil finde dig selv at referere det mere end den indledende gennemlæsning.

Køb nu på 50% rabat - $ 9,99 !!!

Du vil elske dit hjem, og dit hjem ønsker at blive elsket. Den gode nyhed er, at du kan komme i gang med at få det til at ske i dag ved at købe en digital kopi af denne eBook lige nu. Gå videre med din helt egen e-kopi af "100 inspirerende DIY måder at genopfinde dit hjem"

Men skynd dig - dette tilbud slutter 28. februar 2014.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar