Familie lejlighed i Amsterdam Flaunting Permanent visuel forbindelse mellem rum

Et bygningskompleks i Amsterdam, der blev bygget tilbage i 1925 i byens Amsterdam-Zuid-område, skjuler et mindeværdigt familiehusdesign. Hollandske designstudio DenOlderVleugels hjalp en familie med at finde den perfekte Amsterdam-lejlighed og designe den til en åben og moderne familie livsstil. Hollandske folk er velkendte for deres præference for gennemsigtighed, og dette beundringsværdige træk kan findes i hele 300 kvm lejlighed. Den moderne familie lejlighed i Amsterdam giver en følelse af rummelighed med sin samling af stål og glas skillevægge på stueniveau og i hele gulvet.

Den tredje etage var faktisk et loft, der bruges til at skjule folk under anden verdenskrig og blev nu indarbejdet i det nye design. Fotograferet af Michael van Oosten, den eksklusive interiør udstillings detaljer som den gamle murværk køkken væg holdt som en påmindelse om den gamle bygning eller den store trappe piercing rummet med lys og omdanne det til et vertikalt moderne palads. Glasskinner med mørke rammer, revet gangbroer og kunstigt lys holder trappen åben og lys.

Køkkenet er hjerte af hjemmet på mange måder. Underholdningsmuligheder er mere attraktive inden for et åbent rum, og dette køkken har et visuelt forhold til alle rum på dette niveau. En neutral farvepalet blev brugt til at definere, tilføje dimension og stil til den gamle lejlighed. Hver vinkel overrasker det indviklede visuelle forhold mellem mellemrum og dokumenter, den eksemplariske brug af moderne materialer til at skabe et dynamisk design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar