Wood Tube Wraps stueetagen af ​​denne familie hjemme i Californien

Terry og Terry Arkitektur afsluttetSkyline House, et familiehus beliggende oven på Eastbay bjergkæde i Californien, USA. En imponerende renovering af et tidligere firestormhus, projektet rammer rammerne af byen Oakland og sydvestbugten.

Klienternes brev anmodede om en åben planbolig, der maksimerede forbindelsen til den eksisterende have og dæk. Sociale områder har brug for at tilbyde fleksibilitet og muligheder for familiesammenkomster.

"Designet består af at lade det åbne fælles rum hænge i et trærør, der forbinder haven i fronten til synsdækket bagved," forklarede arkitekterne. "Taget på rørformen er skævt ud, hvilket skaber et stort volumen for beboelsesrummet, der ekko konturerne på den bjergside, den ligger på. Det primære boligareal bliver tilslutning til de to kontrastfyldte udendørsarealer. "

En udendørs spiseplads blev implementeret ved at udvide stuen til forhaven. Indretningen er ren og moderne; træ og glas gør hvert værelse føles indbydende, men grænseløst.

Til indendørs aktiviteter kom designeren med et medie- og projektionsrum placeret på underetagen. Dette er også hvor soveværelset og kontorområdet er placeret. [Fotografi høflighed af Terry og Terry Arkitektur]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar