Drejelige døre Velkommen natur inde i denne familie tilbagetog i Mexico

Drejelige døre Velkommen natur inde i denne familie tilbagetog i Mexico
Drejelige døre Velkommen natur inde i denne familie tilbagetog i Mexico
Anonim

Forudsat som en familie tilbagetog for et par pensionering, Casa Meztitla får mest ud af det klippeformede landskab ved foden af Tepozteco bjerg i Mexico. Studio EDAA Brugte vulkanske sten og cementblokke til delvis at camouflere bygningens vægge. Det eneste element, der afslører sig for omverdenen - en massiv monolitisk hvid kasse, der fremkommer gennem løvet.

"Huset, bygget af usleben sten, kryber lavt under træerne og justerer sig med de vegetationsklædte stenskråninger," forklarede arkitekterne. "Det er skabelsen af rent rum i det naturlige rum."

Ejerne ønskede, at pladsen skulle forbindes med omgivelserne uden at gå på kompromis med privatlivets fred. Den nederste del af huset åbner op til swimmingpoolen og det naturlige landskab med store drejelige glasdøre. "Nu er alle i stand til at justere deres eksponeringsgrad, mens de holder et konstant visuelt forhold til det udendørs," sagde arkitekterne.

Et centralt element i ejendommen er et genialt stormvandsstyringssystem, der fanger hver dråbe vand, der berører ejendommen - det giver mulighed for en overflod af vand selv gennem den lange tørre sæson. [Fotografi af Yoshihiro Koitani]

Hvordan ville du indarbejde den naturlige verden i dit hjem?

Populært emne.