Farma Kreaton Restaurant Indretningsdesign

Restaurant "farma kreaton" er placeret på baghaven i en to-etagers bygning i centrum af Komotini i Grækenland, og er den direkte udvidelse af restauranten "FABRICA KREATON". Hovedmålet med dette projekt var oprettelsen af ​​en naturskønne, der husker en egentlig gård og blev lavet af Minas Kosmidis. På denne særlige gård er det imaginære, som er repræsenteret af de fairy-like digitale udskrivninger, og det virkelige, som er repræsenteret af bruger-klienterne, eksisterer sammen. Farmaen er fyldt med elementer som former for husdyr, materialer i deres oprindelige form, nærhed og komfort, med tydelige egenskaber fra landskabet økologisk tilgodeset.

Facaden af ​​restaurantens bænk på gården-er dekoreret med bunker af strå og farverige blomster i tin bokse. Indtastning af restauranten to venlige køer byder os velkommen på deres gård og fører os til hoved-taggangskorridoren. Her spiller tønderne fra kælderen rollen som stole og borde, mens metaltanke hænger op og ned lyser korridoren.

MoreINSPIRATION
  • Rasapura Masters Restaurant Indretningsdesign i Singapore
  • London Restaurant imponerer med masser af kobber skønhed
  • Cantina Mexicana Restaurant Indretningsdesign

På højre og venstre side af restauranten er der bygget to separate overdækkede områder med store borde og lange bænke med udsigt til engen og butikkerne, hvor stolte heste stikker op fra deres lader og venlige fårture os omkring "farma" . Hvad der er mere i slutningen af ​​hovedkorridoren er der det imponerende coop, som huser et stort spisebord bortset fra hønsene og deres rede.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar