Bondegård omdannet til sommerhus ved LASC studio

I Skåne var Sverige en gammel gård, der på et tidspunkt begyndte at blive for gammel til den verden vi lever i. Så det nåede et øjeblik, hvor ejerne besluttede at bruge den eksisterende bygning til nye formål, i dette tilfælde et sommerhus. Så hvad det engang var en gammel og støvet gård er nu smukt og roligt sommerhus. Projektet blev udført af svensk-tysk arkitekt Jonas Labbe og hollandsk arkitekt Johannes Schotanus, og det var deres første projekt siden de har etableret deres firma i 2007.

Konverteringen var ikke let, og det krævede meget opmærksomhed på detaljer. Den nye bygning skulle være frisk og moderne og det var stadig nødvendigt for at bevare regionens nostalgiske karakter. Det var også nødvendigt at indarbejde nogle væsentlige elementer, der i grunden var relateret til lys, rum og natur. Vinduerne var ganske små, som i de fleste gårde, og det måtte ændres. Store vinduer blev tilføjet ved dybest set at fjerne over halvdelen af ​​indvendige vægge og lofter. Det lyder dramatisk, men det var et nødvendigt skridt.

MoreINSPIRATION
  • Moderne sommerhus i Norge med varieret udsigt over landskabet
  • Forladt gård blev til et dukkehus
  • Sommerhus på Kaitoke Beach

De anvendte materialer anvendes typisk i regionen og består af beton, fyr og hvidgips. Indretningen blev også ændret til en mere farverig og levende indretning. Det er bestemt en stor ændring, der skulle gøres. Nu, hvor det plejede at være en gård, er der et hyggeligt sommerhus med lyse interiører og et nyt frisk udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar