Modedesigner Alexandre Herchcovitch Sao Paulo Home

Fra tid til anden kan vi kigge på huse, der tilhører professionelle designere, for blot at se, hvordan deres arbejde påvirker deres hjem. Denne smukke bolig tilhører mode designer Alexandre Herchcovitch. Huset ligger i Sao Paulo, Brasilien. I betragtning af at huset tilhører en mode designer, kan vi med sikkerhed antage, at ejeren har en stærk følelse, når det kommer til at kombinere farver, teksturer og stilarter. Design af et hus er ikke det samme som at designe en kjole for eksempel, men der er nogle lignende elementer.

Designeren forlod indvendige vægge ufærdige. Det var et bevidst valg. Den hårde overflade bliver et brændpunkt indenfor huset. I tilfælde af hvide vægge tjener de som et blankt lærred til alle kunststykker. I dette tilfælde er der ikke behov for ekstra dekorationer. Væggene selv bliver et kunstværk i denne sag. I dette smukke og ukonventionelle hus er der grove finish, gipsspræk og fliser, der er efterladt uberørt.

MoreINSPIRATION
  • Det farverige hus modedesigneren Minnie Mortimers
  • 5 måder at vise mode og tilbehør i dit hjem
  • Det nostalgiske hjem af Charlotte Adrian

Stuen er det mest imponerende rum for alle. Det er et meget kunstnerisk område med masser af farverige dekorationer og bemærkelsesværdige kunststykker på væggene og overalt. Kolonnen er et interessant element. Derudover er der flere stilarter, der er blevet kombineret derinde. Møblerne er meget elegante, stilfulde og med en smuk vintage look. {Fundet på theselby}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar