Moderigtigt San Francisco Office Design med rige kvindelige indflydelser

Kreativitet og arbejde går hånd i hånd, og dette fashionable kontordesign til Grow Marketing fortæller historien om kreative mennesker, der arbejder sammen. På den ene side er der dette ambitiøse marketingfirma i San Francisco - Grow Marketing - der behøvede en inspirerende samling kontorlokaler. På den anden side var den talentfulde designer Josef Medellin af Josef M Design åben for kundens ønsker om at fremvise en elegant afspejling af de klienter, de arbejder for. To etager tjener som et åbent arbejdsområde med parisisk inspiration og en stærk historisk atmosfære.

Kontorerne i Jackson Square byder folk velkommen med et charmerende modtagelsesområde. Den lavere niveau kooperative føler blev givet af grupper af fire skriveborde. Her er lyse gule stole og bløde skriveborde foret ved vinduet. Trapper fører til en hævet platform, hvor tilsluttede og private rum tilbyder forskellige former for arbejde og afslappende rum. Op ad den imponerende trappe i midten udstråler et charmerende øverste kontor på øverste niveau kvindelighed og respekt for den oprindelige arkitektur - udsatte murvægge kontrast elegante hvide franske kontorborde, mens sort / hvid gardiner visuelt deler det åbne rum.

Tag et kig på billederne af Jonah Podbereski og lad os vide om dette, hvis du tænker på, når nogen taler om et "feminint kontorlokal".

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar