Faux Painting 101: Tips, tricks og inspirerende ideer til faux finish

Faux maleri kan være en vanskelig virksomhed. Ideen om "faux" foran noget betyder, at det er en falsk, en kopi, en klæbrig-version af den virkelige ting. Selv om det er usikkert, at "faux" ting altid er underordnet den virkelige aftale, er det vigtigt at passe på at skabe et smukt færdigt produkt. Faux maleri finish i hjemmet indretning er ingen undtagelse fra denne regel. Gør det den rigtige måde at få resultater, du vil være stolt af.

Ultimativt, faux maleri (eller faux efterbehandling) er et udtryk, der bruges til at beskrive en dekorativ maling finish, der replikerer udseendet af et andet materiale. Marmor, træ og sten er almindelige materialer, der skal replikeres med faux efterbehandling.

Vi har samlet denne generelle vejledning til fauxmaling og faux-finish på indersiden af ​​dit hjem. I de fleste tilfælde bruges maling eller glasur til en unik stand-out effekt. Vi håber du finder oplysningerne nyttige.

Beton-ing.

(Ja, det er et sammensat ord. Det betyder "Maleri af en konkret fauxfinish.") For en blød og moderne udseende til dine faux-færdige vægge, overvej at replikere betonens udseende ved at følge denne fulde vejledning. I en nøddeskal involverer processen tilfældige, men strategiske inkorporationer af hvid, grå og sort maling og glasering med en 9-tommers gipsblad.

Åretegning.

Med faux bois er en nylig varm trend i interiører, kan graining være vejen at gå i faux finish. Køb et grinding værktøj (specielt designet til at skabe en træ-korn finish), og træk det forsigtigt ned eller over en våd glaseret eller malet overflade. Sørg for at klippe grinding værktøjet som du går i tilfældige, varierede pletter, for at efterligne den naturlige forløb af trækorn.

Strie Maleri.

Strie er en faux finish painting teknik der bruges til at skabe bløde striber af farve. Når striberne trækkes på vægmaling, er den endelige effekt noget blød, der ligner stof. Påfør en maling / glasur combo ved hjælp af en rulle og lodret slag, og træk derefter en langbørstebørste forsigtigt ned gennem maling / glasur.

Sponging.

Brugen af ​​en svamp i fauxmaleri har eksisteret i årevis; det er en hæfteklamme i faux finishing verden. Dypp let en tør svamp ind i malingen og skub forsigtigt den på overfladen, du arbejder med. Nøglen til svampe er at gøre flere lag, hver meget let, for at opbygge den farvetæthed, du er efter. Du vil have de svampede farver så lige som muligt på tværs af hele overfladen. Overvej at bruge lidt forskellige nuancer af samme farve til en subtil dybde i din færdige fauxoverflade.

Denim Maleri.

Brug skyggen af ​​indigo, der taler til dig (læs: din yndlings jeans farve) eller ligner på at skabe en denim effekt på dine vægge. Børst i lodrette og vandrette streger for at efterligne krydsstitching af denim til et funky, moderne twist på faux finish maleri.

Bricking.

Lav illusionen af ​​mursten på alle overflader af faux maleri dem på. (Denne teknik kan komme til nytte for en charmerende gårdhavefinish eller en "udsat" mursten, hvis det er dine ting.) Brug en serrated køkkenkniv til at skære et par syntetiske svampe i en murstenform og størrelse, så rum og lim dem på krydsfiner. Brug en rulle til at male murstensfarvet maling på frimærkerne, pressen på overfladen. Gentag indtil overfladen er dækket af "mursten".

Ragging.

MoreINSPIRATION
  • Maleri Tips og tricks til succesfulde Makeovers
  • Maleriske mønstre derhjemme - 10 fremragende ideer
  • Vandrette striber Maleri Tips

Crumple en fugtig klud (eller en plastik eller papirpose), og tryk derefter tilfældigt ind i den våde glasur eller maling på din væg for at skabe en stribet fauxeffekt. Sørg for at skylle eller bytte den glasur-gennemblødte klud jævnligt.

Kluderulning.

Crumple en lille, rul det derefter i en ormlignende form. Rul det ned i den malede eller glaserede overflade til a subtile faux effekt. For mere drama, prøv at tilføje maling eller glasur på selve lommen før du ruller på væggen. (Bemærk: På dette billede blev skiferblåt ragvalset oven på en økologisk grøn base, hvorefter antik glasur blev svampet rullet over begge dele.)

Marbleizing.

Ægte marmor er naturligvis creme de la crème, men hvis du ikke er i stand til at have Carrera marmor eller noget lige så smukt, skal du overveje at male en realistisk faux version. Denne trinvise vejledning giver billeder og tips til opnåelse af et avanceret look med blot nogle få forsigtige malingstryk.

Leathering.

Ligner på rag-rulning, genskab det luksuriøse udseende af læder på dine vægge med gemme. Start med at male bundfarven på væggene, og rul derefter sammen og binde flere stykker skind. Påfør glasur på væggen over basislaget ved at rulle sæmmen forsigtigt. Den bløde tekstur af gemme resulterer i det bløde, flettet udseende, der minder om nødlært læder.

Punktering.

Få dine hænder på en stippling børste (det er en børste, der er specielt designet til fauxfinishing, typisk med stive, korte børstehår), og så skubbes enderne på din våde glaserede eller malede overflade. Dette skaber en meget subtil, fint struktureret, næsten blød faux finish. Vær sikker på at du ikke trækker stippling penslen; Brug kun en opadgående bevægelse til de bedste resultater.

Stenciling.

Brug malerens tape til at vedhæfte stencilen efter eget valg til overfladen, du er færdig med. Brug en op-ned (eller snarere ude for væg) bevægelse, anvend din maling med en stenciling børste. Fjern stencilen, når malingen stadig er våd, og fastgør den til det næste sted, og brug et niveau, hvis det er nødvendigt for at holde tingene opad. Gentage.

Pudsning.

Spredt gips af Paris (eller venetiansk gips) med en kittespids over din overflade for at skabe tykkere tekstur, så brug maling og / eller glasur for at understrege teksturgradienterne. Dette er en dejlig måde at genskabe en Old World føler på vægge og lofter.

Rystende.

Også kendt som "Æbabby chic", har de nødlidende overflader haft en ret loyal følge de seneste år. Når du søger at bruge distressing i din faux finish, overvej hvor det naturlige slid ville være på rummet. Ofte vil kantene, siderne eller de håndterede områder se mest truende over tid. Når du har malet i din valgte farve (r), skal du let sænke disse områder, indtil du opnår den ønskede effekt. Afslut det med plet, voks eller anden beskyttende belægning.

Trække.

Hvis du kan lide udseendet af seagrass tapet, har du held og lykke med faux finish drageteknik. Hold en trækbørste (specielt designet med lange børster) ved lav vinkel, og træk den ned eller over den glaserede eller malede overflade i lange, glatte streger. Det endelige resultat er en vandret eller lodret grovforet tekstureret finish.

Har du set nogen andre fauxfinisher, som du elskede? Hvad med denne faux finish på malet sølvblade?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar