15 sjovt favoriserer til din Thanksgiving Shindig

Der er noget argument, at fødselsdagsfest er de eneste parter, der har favoriserer. Jeg beder om at afvige. Enhver begivenhed eller ferie, hvor du byder folk velkommen til dit hjem, er en mulighed for festfavør. Mens candy og pink plastic tiaras kan være de første ting at huske på, når du tænker på fest favoriserer, vil vi forlade dem bag for nogle spektakulært klassiske ideer. Især til Thanksgiving. Siden ferien drejer sig om mad, kan mange party favoremuligheder også! Det er et godt strejf at sende din ven eller familiemedlem hjemme med lidt noget efter festen. Tag et kig på disse 15 sjove favoriser til din Thanksgiving Shindig.

Vi kan lige så godt starte med den klassiske. Mens du laver disse tærter til dessert, lav et parti mini-tærter, der kan bokses op og sendes hjem til gæsterne for at nyde under den lange weekend. (via Party Girl)

Applesmør er en af ​​de mest varme og indbydende fødevarer nogensinde. Sæt nogle i krukker med en smuk etiket til at sætte dig omkring dit bord denne Thanksgiving. Det er, hvad du spiser på de resterende ruller i år. (via dit rigtige papir)

Intet siger en Thanksgiving fest favor skal være mad. Køb eller DIY noget kaffe sæbe for at hjælpe med at forberede dine gæster til de lange mørke morgener foran. (via Make Scout DIY)

Honning kommer i alle former, størrelser og smag. Brug små dåser af honning som navnemærker i år, så dine gæster kan tage hjem, når måltidet er overstået. Det er ... hvis de ikke har spist det på deres ruller allerede. (via Style Me Pretty)

Ingen tid til at gøre favoriserer? Sæt børnene til at arbejde for dig. Fyld iskeglehorn med Thanksgiving-farvede M & M'er. Dette virker specielt godt til en venindergiving med masser af børn. (via eventyr i fremstilling)

Den bedste form for Thanksgiving er den, der sidste langt ind om vinteren. Køb eller DIY tidsskrifter for at give dine gæster mulighed for at optage ting, de er taknemmelige for, indtil næste Thanksgiving. (via Chic Site)

Miniature mad er altid en favorit for enhver form for favoriserer. Disse mini mooncakes er fyldt med krydret græskarbrød og chokoladechips. Du har problemer med ikke at spise hele batchen før gæsterne ankommer. (via tørstig til te)

MoreINSPIRATION
  • 21 Halloween Party favoriserer dine gæster er bundet til at elske
  • 12 DIY Lys til dit Thanksgiving Centerpiece
  • 10 Thanksgiving Bannere, du skal gøre

Hvis du planlægger at være vært for din store familie til Thanksgiving, vil du gerne sammensætte disse karamel æblepakker. De er sjove ikke kun for børn, men også for voksne. (via Oubly)

Blomster i november? Ja tak! Jeg kender ikke nogen, der ikke ville elske at sidde ned til deres egen mini buket, at de kommer til at tage hjem bagefter. Lav dine blomster med din indretning, og dit centerpiece er grundlæggende lavet. (via Dream Green DIY)

Hvem elsker ikke popcorn? Denne popcorn ligner en corn cob og vil være let at spise i bilen på vej hjem, uanset hvor lang tid bilen kører. (via Pinterest)

Har du nogensinde slået din egen cider? Giv dine gæster mulighed for at gøre det bedste nogensinde ved at sammensætte små beholdere af præblandede krydderier. Alt de skal gøre er at tilføje ciderne, når de kan lide en opvarmningsdrik. (via Swooned Magazine)

Håndvarmere er sådanne nyttige ting at have i kolde stater, især når de er søde. Fremstilling af mønstret stof håndvarmere vil virke som en meget tankevækkende gestus til enhver gæst, der modtager en. (via Rae Ann Kelly)

Der er ikke noget som en dampende varm krus fuld af noget skummende og lækker på en kold vinterdag. Lad gæsterne tage et reagensglas eller to fyldt med alle fikseringerne til en velsmagende instant mokka. (via noget turkis)

Måske dine gæster rejser hjem sent om aftenen, så de har brug for noget, der vil holde, indtil de kan sætte rester i køleskabet. Pumpekage i en krukke er til dem. (via en Farmgirl's Dabbles)

Jeg elsker bare disse pie kasser. De er ikke rigtig store nok til at holde tærte, men de vil holde candy eller popcorn eller chex mix eller hvad behandler du beslutter dig for at gøre for dine favoriser. (via Damask Love)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar