Feelin 'the Blues: Chic Spaces, hvor Blue Shines

Jeg tror undertiden, at blå er den perfekte kameleonfarve. Hvad jeg mener er, forskellige anvendelser af farven (herunder alle nuancer af blå) kan bringe næsten enhver design følelse, stil og stemning bedre end nogen anden farve, jeg kan tænke på. Er blå humør eller munter? Subtile eller fed? Klassisk eller banebrydende? Ja ja ja ja Farven kan være alle disse ting, hvilket er fantastisk for mig. Her er nogle inspirerende rum, hvor blå, i sine forskellige strålende nuancer, er stjernens rum:

Hvorfor slå sig på kun en skygge af blå, når du kan bruge dem alle? Fang alle følelser ved at bruge blues fra tværs af spektret, som denne antikke gråblå stol, vand- og koboltglasflasker og falmet navy linnedbordsløfter. I et helt hvidt rum på et hvidkalket bord er dette en fantastisk simpel og fuldstændig charmerende vignette. Resultatet ville ikke være det samme med nogen anden farve, efter min mening. Bare dejligt.

Måske er det ikke en skygge af blåt, som man straks ville tænke på når dekorere, men denne dejlige seafoamyblå er drømmende og alt er dejligt. Emblemerne med et temmelig udfordrende arkitektonisk design i dette soveværelse gør de lyseblå malede paneler rummets følelse samtidig hyggeligt og luftigt. Selvfølgelig er den overordnede vibe helt sikkert hjulpet med den smukke himmelseng, klædt i alle hvide sengetøj. Samlet set er denne blå nuance det perfekte valg til dette loftrum - du vil bogstaveligt talt føle dig i skyerne her.

MoreINSPIRATION
  • Beat the Blues med Shades of Blue
  • Forskellige humør af blå
  • 15 blå soveværelser med beroligende design

Du behøver ikke male væggene og polstere alt i blåt for at høste de stilistiske fordele ved at bruge farven. Faktisk er smagfuldt bevidste blåtryk, selv i små doser, nogle gange den bedste løsning. Ligesom i dette rum, hvor boligejerne selvfølgelig føler sig mest komfortable med varme, neutrale farver, vil nogle få lyseblå genstande opleve indretningen uden at kontrastere betydeligt. Bemærk, hvordan gardinerne i forgrunden matcher de polstrede bænke, og kun et par andre ting i lignende nuancer, er alt pladsen nødt til at bære farvepaletten igennem. Hvilken dejlig frisk luft her.

Blue, minty blue, er en fabelagtig farve til et pulver rum! Det er skarpt, det er pulserende, det er sjovt. Dette tapet er perfektion, subtilt afspejler formen af ​​piedestalvasken. Jeg elsker, hvordan farven også bæres gennem de romerske nuancer - det er næsten som om du er i en swimmingpool eller et badekar, omgivet så helt i denne friske aqua-skygge. De hvide popper gennem hele dette lille rum udstråler luften til og visuelt udvider rummet samlet. Jeg tror jeg vil elske at besøge her.

Traditionelt kombineret hvid, grøn og marineblå er en slående kombination ... og for mig er det blå, hvad der bærer paletten hjem. I klassisk form bringer navy polstret tøfler stole med kontrast hvide rør dybde til dette luftige rum, og en skinnende krukke (porcelæn? Keramik?) I en lignende nuance spredes farven rundt om rummet. Jeg elsker mønsteret af de to puder her og bringer lidt sjov ind i rummet. Og hvem ville ikke elske den fuglkage væg hængende? Det ville være fantastisk i enhver farveskema.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar