Feminin, Shabby Chic Nook Ideer til dit hjem

Uanset om du bor sammen med din mand og gaggle børn eller dine enlige kvinder, der bor i byen, er det okay at give dig selv mindst et krog, der eksemplificerer alt, hvad du elsker om din kvindelighed og hyggelige, kvindelige stilarter. Lurvede chic accenter og delikate tilbehør kan kombinere for at skabe vidunderlige krummer rundt i dit hjem. Lad os kigge og blive inspireret!

1. Hyggeligt hvilested.

Med den rigtige chaiselong og det rigtige behagelige, lurvede chic tilbehør kan du nemt skabe et sted til hyggeligt op, der tjener som dit personlige rum. Friske blomster og beroligende farver kan gøre hele forskellen.

2. Kreative små mellemrum.

Uanset om det er krog under trappen eller hjørnet af kontoret, skab et kreativt rum for din fantasi til at svæve. Creme neutrale, rosa blomstermønstre og vintage stykker gør det til en let smule sjov.

3. Den rigtige slags synspunkter.

Ring dibs på vinduerne i huset og brug dem til din fordel. Opret et sted at nyde din morgenmad, nyd dine bøger og nyd dine venner. Med de rigtige teksturer og stoffer bliver det det mest stilfulde og hyggeligste sted i dit hjem.

4. tjene noget sødt

Dette hjørne af spisestuen er det perfekte underholdende rum. Serveres noget sødt til dine middagsgæster og udtrykker dig selv og din egen stil ved at gøre det.

5. Et sted at chatte.

MoreINSPIRATION
  • 10 Shabby Chic Nursery Design Ideas
  • 38 Shabby Chic Home Accents at genopbygge dit hjem!
  • Shabby Chic Country Kitchen Design For Creative Renovators

Hvis du har lidt af et større krog til stil, skal du bruge det som et underholdende rum. Har dine gal pals over til brunch og brug din tid til at finde alle de rigtige, lurvede chic tilbehør til accent med. {Fundet på dreamywhites}.

6. Bare for dig.

Din krog i soveværelset kan handle om den hyggelige, sommerfugle. Den rigtige kommode og bare nogle få lurvede stykker kan hjælpe dig med at skabe det perfekte, feminine rum, der er personligt for dig.

7. Bobler i badet.

Hvem sagde badeværelset kan ikke være stilfuldt og luksuriøst. Hvis du ikke har en krog til at lave din egen, gør dette hjørne dit feminine rum. Bygget med lurvet chic ånd er denne badtidszone ganske charmerende.

8. stå af dine fødder

Uanset om du er i din foyer eller dit hjemmekontor, kan et hyggeligt lille stilhjørne som dette være det perfekte sted at hvile og slappe af, nippe lidt kaffe eller skimme gennem nogle af dine yndlingsblade.

9. Et flot fokus.

Alt du behøver er et sted at lave din egen. Og mantelen er et let mål. Det kan meshes i resten af ​​hjemmet, men med et strejf af kvindelighed, der skaber en varm og indbydende ånd.

10. spiller påklædning

Nogle gange tager det noget så enkelt som vintage smykker, den rigtige belysning og en kjoleform for at skabe et hjørne med den lurvede stil, du elsker, og den feminine berøring du har brug for.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar