Feng Shui udsmykningstips til hvert værelse i huset

Hvis du er særlig interesseret i at skabe en harmonisk indretning og atmosfære i dit hjem, bør du overveje at give Feng Shui en chance. Det er en teknik, der fortæller dig, hvilke farver du skal bruge og hvordan man arrangerer dem, hvor du skal sætte dine møbler og alle andre gode tips, der har fantastiske resultater. Du behøver ikke at være en fanatiker for at indrømme, at dette rent faktisk kan fungere. Lad os tage et værelse ad gangen og se, hvad du kan gøre for at gøre det bedre.

Indgangen.

Du skal skabe balance i dit hjem fra indgangen. Så sørg for at du kan starte med hoveddøren. Sørg for, at det er godt passet, at det ikke knager og har flotte hardware.

Farven på hoveddøren er også vigtig. I Feng Shui, hvis døren vender mod nord, skal du bruge brandelementfarver som rød, orange, gul, lilla eller pink. Hvis den vender mod nord kan du bruge blå og sort.

I tilfælde af en lille foyer er det ikke tilrådeligt at have en trappe, der vender direkte mod hoveddørens indgang. Hvis det er en stor foyer, bør det ikke være et problem.

Du bør undgå at få et spejl over hoveddøren. Det er fordi, ifølge denne teknik skubber spejlet væk al den gode energi, der er ved at gå ind i huset.

Nummeret synes også at være meget vigtigt. Nogle husnumre anses for at være gode, mens andre er dårlige, så du måske vil se på numerologi for denne del.

Dagligstuen.

En stor stue er en, der er rodløs, organiseret og ren. Det er godt generelt for kommunikation, og det er et godt tip generelt, ikke kun Feng Shui-relateret.

For at skabe en afbalanceret indretning i stuen, skal du huske på, at du skal bruge alle fem elementer, men i forskellige proportioner. I stedet for helt at eliminere en, skal du bare gøre det mindre indlysende.

Hvis du har en pejs i stuen, ville det være bedst at undgå at placere et akvarium direkte i nærheden af ​​det. Branden og vandelementerne interagerer og kan skabe energikonflikter.

Et godt tip ville være at opdele din stue i to områder. Hver enkelt ville have dominerende Feng Shui elementer, farver og figurer, og en balance skulle være crated mellem de to.

Vinduerne i stuen skal altid være rene og klare. Du bør tillade maksimalt naturligt lys at komme ind i lokalet, men du bør også kunne have privatliv om natten.

Soveværelset.

Først og fremmest bør du overveje at slippe fjernsynet, computeren eller træningsudstyret. Soveværelset skal være et afslappende, roligt og roligt sted uden forstyrrelser.

Du bør også prøve at åbne vinduerne så ofte som muligt eller at bruge en luftrenser. Dette vil holde luften frisk og fuld af ilt, og du kan bedre slappe af i soveværelset.

Der er også et par andre ting, du ikke bør have i soveværelset. De omfatter tv og et spejl overfor sengen. Spejlet forstyrrer harmonien. Du kan dog placere det et andet sted i rummet.

Sengen er meget vigtig. En stor seng har et godt hovedgærde, en god madras og god højde. Senge, der har indbygget opbevaring, anses for at være posen Feng Shui, fordi de ikke lader energien cirkulere.

Sengen skal være placeret i området længere fra døren eller diagonalt fra døren, men aldrig i tråd med døren. Sengen skal også have en god støttemur bagved den og skal holde sig væk fra elektriske apparater.

Køkkenet.

En urtehave er en vidunderlig tilføjelse til køkkenet. Det tilføjer friskhed og levende energi, der forbinder dig med naturen. Det er også en sund tilsætning til køkkenet.

Her er nogle andre Feng Shui tips til køkkenet: det er ikke tilrådeligt at have køkkenet for tæt på hoveddøren eller bagdøren. Det skyldes, at energien nemt kan undslippe.

Køkkenet skal også have flere niveauer af belysning. Det skal være rummeligt, rent, lyst, luftigt og indbydende. Lyset er vigtigt, så du skal have et stort vindue i køkkenet.

Selvom der er mange ting, vi har brug for i køkkenet, er det bedst at holde det enkelt og ikke overbelaste det med gadgets. Du skal blot inkludere de ting, du absolut har brug for.

Prøv også altid at holde rotten i skak. Køkkenet skal være rent hele tiden, og det hjælper, hvis indretningen også er velorganiseret. Tæl ikke på, at andre rengør efter dig.

Badeværelset.

At have et harmonisk badeværelse er ikke simpelt. Først og fremmest er det vigtigt at vælge placeringen. At have et badeværelse i midten af ​​huset er normalt betragtes som dårlig Feng Shui.

MoreINSPIRATION
  • Tips til et Feng Shui Kontor
  • Top feng shui soveværelse design ideer
  • Feng Shui Dining Room Layout for optimal sundhed og lykke

En god ide ville være kasse et hjem spa på badeværelset. Det ville være et godt sted, hvor du skulle tage en pause fra dine problemer og bare slappe af. Kombiner vand med de rigtige elementer for at skabe et beroligende rum.

Det er også godt at have spejle på badeværelset. De håndhæver tilstedeværelsen af ​​vandelementet, og de er også meget praktiske. Selvfølgelig har hvert badeværelse normalt et spejl alligevel.

Et andet godt tip er at have flere kilder til lys på badeværelset. Det er godt at have et stort vindue, men kunstigt lys er også vigtigt.Du kan også have stearinlys herinde også.

Duften er også vigtig. Du kan bruge beroligende, forfriskende, romantiske eller rensende dufte, afhængigt af dit humør eller den atmosfære, du vil skabe.

Børnenes værelse.

Det er ikke let at skabe en god indretning til børnenes værelse som voksen. Men der er nogle elementer, der skal tages i betragtning. En af dem er frisk luft, der er et must for dette værelse især.

Børn elsker fedte farver, men du bør også prøve at vælge dem, så de er harmoniske. Find ud af hvilke farver der passer bedst til dit barn og prøv at indarbejde i indretningen.

Børnenes værelse bør også være rent, organiseret og ubesværet. Du bør lære dit barn, hvordan man organiserer legetøjet og hvordan man holder rummet smukt. Det hjælper ham også senere.

Du bør overveje at inkludere kunst i dit barns soveværelseindretning. Du kan meget nemt bruge børns kunst, der normalt er meget inspirerende, kreativ, levende og unik. Det er også en fantastisk måde at personliggøre rummet på.

Forsøg at skabe en harmonisk indvendig indretning i børnenes værelse, der ville tilskynde til at lære. Dekorer skrivebordet eller lærestationen med dit barns illustrationer samt med glade billeder.

Planteskole.

I tilfælde af børnehave bør du forsøge at skabe et roligt, roligt og harmonisk miljø for din baby. Undgå at få det til at se travlt og rod og brug ikke forstyrrende farver.

En børnehaver bør have meget få elektriske apparater eller ingen hvis muligt. Det er bedst at gøre dette værelse så sikkert og harmonisk som muligt, så prøv ikke at medtage mere end det er absolut nødvendigt.

Du bør også være forsigtig, hvor du placerer barnets krybbe. Det bør ikke være tæt på døren og heller ikke i tråd med døren. Det er stort set det samme som med sengen i soveværelset.

Brug bløde farver i børnehaven. Men prøv at tænke ud af boksen. Brug ikke den samme gamle pink og blå. Prøv noget anderledes, men sørg for at det er beroligende og beroligende, helst en pastel.

Du bør også forsøge at have forskellige kilder til lys i børnehaven. De bør bruges til forskellige tidspunkter, så der er altid en behagelig og harmonisk atmosfære i rummet.

Kontoret.

Her er nogle gode tips til dit hjemmekontor: Først og fremmest er det vigtigt at have hjemmekontoret så langt fra soveværelset som muligt. Det ville også være dejligt at have en separat post for dette værelse.

Når du dekorerer dit hjemmekontor, skal du være kreativ. Brug din fantasi og husk at dette er din egen personlige plads, så du kan dekorere det på en måde i vilje. Sørg for, at det afspejler din karakter.

Husk at kvaliteten af ​​luft og lysets lys er meget vigtig i et hjemmekontor. Det ville være rart at have store vinduer, som du bør åbne og ofte som muligt samt godt lys hele tiden.

Du bør placere dit skrivebord omhyggeligt. Du bør ikke have din ryg til døren, og skrivebordet skal placeres så langt væk fra døren som muligt og ikke i tråd med døren.

Dit hjemmekontor skal også være ubesværet og organiseret. Har ikke nogen skjulte rottepunkter på kontoret, da dette vil tømme din energi og påvirke din produktivitet og koncentrationsevne.

Spisestuen.

Generelt betragtes et runde eller ovalt bord bedre end et kvadratisk eller rektangulært bord. Det er fordi det bringer mennesker sammen, og det giver dem mulighed for at interagere bedre. Men hvis du insisterer på at have et firkantet eller rektangulært bord, skal du i det mindste sørge for, at det har afrundede hjørner.

Bordet skal også være i forhold til værelset. For eksempel, hvis du har en stor spisestue så skal du også have et stort spisebord. Stolene, der går med bordet, skal have en solid ryg.

Når du vælger pladerne til spisebordet, skal du først huske på, at du skal lide dem. Så beslut dig, hvilke du er mest trukket til, og se dem nærmere.

Runde plader anses for at være den mest harmoniske. Men firkantede plader er heller ikke dårlige Feng Shui. De har bare en anden energi, som er langsommere og mere jordforbindelse.

Med hensyn til farve bør du basere dine valg på dine personlige præferencer. Blå er generelt en god farve til retter, især hvis du er på en diæt. Rød, orange og gul er farver, som stimulerer appetitten.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar