Feng Shui Dining Room Layout for optimal sundhed og lykke

Feng Shui Dining Room Layout for optimal sundhed og lykke
Feng Shui Dining Room Layout for optimal sundhed og lykke
Anonim

Brug af feng shui retningslinjer for layoutet af din spisestue vil have mange gavnlige effekter. Først og fremmest vil du straks føle fred og accept, når du går ind i en feng shui spisestue. (Du vil også føle en stimuleret appetit, forhåbentlig.) Dette skyldes i vid udstrækning spisestuenes layout - elementer vil være hvor de mest giver mening, hvor de er mest funktionelle og placeres på en sådan måde, at det vil bringe den maksimale komfort til de spisestue i rummet.

Image
Image
Her er nogle tips om at bruge feng shui til at lægge din spisestue til optimal sundhed og lykke.
Her er nogle tips om at bruge feng shui til at lægge din spisestue til optimal sundhed og lykke.
Image
Image

Separat spisestue - Som nævnt er en feng shui spisestue sin egen separate plads … selvom den ligger inden for trifekten af åbne koncept store værelser (fx køkken, spisestue, stue). Overvej at bruge æstetiske rumskillevægge til at skabe en form for adskillelse - åbne hylder eller en gennemskinnelig folde skærm gør tricket smukt.

Image
Image

Område tæppe - En måde at hjælpe en feng shui spisestue med at opretholde sin identitet er at tilføje i et område tæppe under spisebordet. Dette hjælper også med lydstyring, hvilket øger nydelsen af dinnertime samtale.

Image
Image

Planter som visuelle (og psykologiske) skillevægge - En anden måde at adskille spisestuen, om ikke helt og fysisk i det mindste visuelt og mentalt, er at gruppere eller lineere nogle potteplanter mellem spisestuen og andre nærliggende rum. Strategisk positionering af et højt husplante mellem to forskellige zoner hjælper med at bevare qi's vitalitet inden for hvert rum.

Image
Image

Same-level køkken - Det er bedst for en feng shui spisestue at have spisestuen i samme etage som køkkenet. Dette skaber et mere problemfrit og funktionelt flow med tilberedning og servering og spisning af mad. Og hvis der er en ting, som feng shui handler om, maksimerer det positivt flow.

Image
Image

Nærliggende køkken - Når det er muligt, skal spisestuen ligge så tæt på køkkenet som muligt. Det er noget, der åbner konceptplanplaner, der har fælles med feng shui layout. Det gør simpelthen livet lettere og mere behageligt at transportere mad kun en kort afstand fra køkkenet til spisestuen.

Image
Image

MoreINSPIRATION

  Top feng shui soveværelse design ideer
  Top feng shui soveværelse design ideer
  Brug farve i Feng Shui spisestue
  Brug farve i Feng Shui spisestue
  Brug Feng Shui til at dekorere spisestuen
  Brug Feng Shui til at dekorere spisestuen

Rummelige lofter - En feng shui spisestue vil opretholde et komfortabelt højt (rummeligt) loftrum. Grunden til dette understreges i feng shui, at folk har tendens til at være i stand til at slappe af og føle sig mere komfortable i et rum, der føles mere rummeligt. Højere lofter giver i en grad denne følelse af rummelighed. Selvom du blot bruger maling til at hæve loftet visuelt, vil din spisestue være til gavn, ifølge feng shui.

Image
Image

Spejlets lys - Spejle er et foretrukne dekorationsværktøj af feng shui, og spisestuen er ingen undtagelse. Spisestuen er et dejligt sted at indarbejde et spejl, fordi det forstærker ikke kun det naturlige lys, der (forhåbentlig) strømmer gennem spisestueets vinduer, men øger også tablescape og følelsen af grand dining. Desuden hjælper et spejl med at gøre feng shui spisestuen større, hvilket øger diners komfort.

Image
Image

Tilstrækkelig spisebord - Denne layout tip er sandsynligvis en no-brainer, men det må siges at i spisestuen feng shui, spisebordet vil være stor nok til at sætte alle komfortabelt. Ingen vil spise, endsige dvæle, på et sted, hvor de føler trange og knuste. Den positive spiseoplevelse, samtale og den overordnede atmosfære i feng shui spisestuen starter virkelig nok med et tilstrækkeligt stort spisebord.

Image
Image

Tilstrækkelig ventilation - Feng shui spisestuen udlægges på en sådan måde, at luftstrømmen (ventilation) er tilstrækkelig til friskhed og sundhed. Positivt energiflöde, i feng shui, svarer ofte til strømmen af ventileret luft, så det er fornuftigt, at dette bør være en prioritet. Vær sikker på at spisestue vinduer (eller skylight!) Kan åbne, og åbnes regelmæssigt for at opfriske luften, og at luften kan strømme ind og rundt og gennem spisestuen møbler.

Image
Image

Tilstrækkeligt sollys - Selvom ikke alle spisestuer har ledigt sollys, vil feng shui spisestuen være placeret i en del af hjemmet, hvor dette er en mulighed. Sollys er en naturlig energi booster, og feng shui retningslinjer fortæller, at en spisestue vil være mest sunde, når der ud over at være godt ventileret, er der sollys til rådighed for rummet.

Image
Image

Censureret udsigt over badeværelser / døre - En feng shui spiseplads styrer af enhver antydning af et badeværelse. Der bør ikke være nogen toiletdøre synlige fra spisebordet eller endda spisestuen, hvis det overhovedet er muligt. Dette er fordi synet af badeværelser i feng shui siges at bringe usundhed, især i et rum, hvor mad er tilberedt og spist. Brug skærme, hvis dette er et problem arkitektonisk i din spisestue.

Image
Image

Ingen dørside-offs - Spisestuen døren skal undgå at vende mod døren til huset i feng shui. Hvis de to døre står over for hinanden, skaber det et vakuum af qi, og alt det positive, lykkelige energi hoveder lige fra spisestuen ud af døren.Omvendt strømmer negativ udendørs energi direkte ind i spisestuen og påvirker spisestueoplevelsen, når hoveddøren åbnes. Så en feng shui spisestue dør undgår overfor hoveddøren af hjemmet.

Image
Image

Pas på loftsbjælker - Feng shui anbefaler generelt at undgå at kræve, at folk sidder under loftbjælker, når det er muligt. Mens loftsbjælker er en varm interiørdesign lige nu, er de ikke befordrende for god feng shui, når de ligger lige over, hvor nogen vil sidde. Det resulterer i ubehag og endda dårlig sikkerhed og sundhed for de siddende mennesker. Hvis du har loftbjælker i din spisestue, overvej at minimere kontrasten mellem bjælkerne og loftfarven (lys med lys, mørk med mørk).

Populært emne.