Sådan Feng Shui din indgang

Bortset fra selve hoveddøren er indgangen (eller foyer) det kritiske rum i vores hjem til første indtryk. Faktisk anser feng shui dette område (herunder hoveddøren) mundingen af ​​qi, hvorfra alle muligheder strømmer ind i vores liv. Det er et overgangsrum, der skifter fra din instinkters højvarselstatus (udenfor i den travle verden) til deres mere afslappede og komfortable tilstand (i et sikkert og trøstende hjem). Succesen med en god feng shui entryway handler ikke rigtigt om, hvad der er bestemt entryway, men hvad der er sket med entryway, uanset hvad det er.

(Interessant tidbit: I feng shui tiltrækker en rød hoveddør positiv energi i hjemmet. En sort hoveddør tiltrækker rigdom ind i hjemmet. Ikke sikker på hvad en rød og sort dør ville gøre, selvom ...)

En feng shui entryway i en studie lejlighed vil se anderledes ud end en feng shui entryway i en stor rambler. Men viben af ​​hver vil være ret ens - indbydende, afslappende og entrancing.

For indgangen, der ikke er en indrejse, hvilket betyder hjemmet, hvis hoveddør bogstaveligt åbner ind i stuen eller en gang eller lignende, er det vigtigt i feng shui at skabe et rum, der buffrer den ydre energi, der farer ind i rummet, når døren er åben. Dette kan opnås med et områdestæppe og et frakkeholder og stol - noget på alle højderiveauer, der rummer den person, der indtaster graciøst og giver dem mulighed for at holde pause.

Feng Shui Entryway # 1: Undgå at vise personlige genstande.

Dårlig eller ikke-eksisterende, feng shui i indgangen involverer at vise meget personlige ting. Dette skyldes at indgangen anses for at være et af de mest offentlige rum i vores hjem. Familiebilleder, for eksempel, vises bedre i flere private områder af huset.

Feng Shui Entryway # 2: Vis kunst.

Det er ikke at sige, at indgangen skal være personlighedsfri. Præcis det modsatte! Feng shui entryway er et perfekt sted at hænge smukke kunstværker. Det sætter tonen til hele hjemmet, virkelig, så sørg for, at din indgangs kunst har en beroligende, positiv effekt på seerne. Balanceret af et lille bord eller en hylde nedenunder, vil kunsten gerne byde besøgende og beboere ind i hjemmet gang på gang.

Feng Shui Entryway # 3: Inkluder alle fem feng shui elementer i indgangen.

De fem elementer af feng shui (fx vand, ild, jord, metal og træ) er kritiske for enhver rums balance og positiv qi. Når alle er repræsenteret i indgangen, vil en følelse af balance og velvære gennemsyre rummet.

Feng Shui Entryway # 4: Hæng et spejl strategisk.

Spejle er genstand for tvist i feng shui-indgangen, selv om nøglen ikke er, om man skal hænge et spejl i spejlet, men snarere hvor man skal hænge det. Spejle er en tankevækkende installation i indgangen, som er nyttig til sidste minutskontrol, inden du går helt ind eller forlader hjemmet. Men at hænge en spejlretning overfor hoveddøren i indgangen er dårlig feng shui, fordi det antages at sende qi lige tilbage ud af døren via reflekterende egenskaber. (I dette tilfælde er qi forbundet med rigdom.)

Spejle er gode til at lave en lille eller endda lille indgang føler sig lidt mere ekspansiv, fordi de afspejler lys og visuelt forstørrer et rum. I feng shui er dette en god ting, så længe man husker at spejle ikke afspejler selektivt. Det vil sige, de afspejler alt - det gode og det dårlige. Giv dit spejl kun positive ting at reflektere (som ingen hårde kanter), og din feng shui entryway vil høste fordelene.

Feng Shui Entryway # 5: Gør indgangsstrømmen instinktiv.

MoreINSPIRATION
  • Top feng shui soveværelse design ideer
  • Feng Shui Dining Room Layout for optimal sundhed og lykke
  • Brug Feng Shui til at dekorere spisestuen

Arranger indgangsstedet på en sådan måde, at en besøgende vil kende instinktivt, hvad der forventes og hvor de skal henføres, alene på grund af selve rummets strømning. Brug visuelle signaler, såsom illustrationer eller fysiske tegn, såsom tæpper, til at hjælpe din besøgende med at navigere rummet ubesværet og komfortabelt.

Feng Shui Entryway # 6: Fjern hindringer til dørens åbning og lukning.

Få ting er så foruroligende, når de bliver introduceret til et rum, som ikke føler sig fuldt ud inviteret, og det er netop, hvad der sker, når en hoveddør ikke kan åbne helt, eller når en person ikke kan træde sikkert ind inden døren er åben. Fjern eventuelle blokeringer, såsom sko, jakker, paraplyer, poser osv. Som en langsigtet løsning, sørg for intuitiv skoopbevaring ved hoveddøren og bøjler eller kroge til andre genstande. En stol eller bænk er en fin touch, da det giver et sted at sidde, mens skoene fjernes.

Faktisk er rod aldrig velkommen i et feng shui-rum, og indgangen er bestemt ingen undtagelse. Clutter giver fysiske og visuelle blokeringer, forstyrrer strømmen af ​​energi med det samme og skaber en sammenhængende følelse i rummet. Giv pladser til at lægge ting, der almindeligvis kaster ved døren - en bakke på en konsol til nøgler og mail, kroge på væggen til frakker og hatte mv.

Feng Shui Entryway # 7: Brug belysning effektivt.

Indgangsvogne kan være ganske små mellemrum i forhold til andre værelser i hjemmet. Dette er ikke altid tilfældet, selvfølgelig, men hvis det er, vil belysning være nøglen.I enhver feng shui-design er små rum, der er mørke, betragtet som humørsvingere. God feng shui anbefaler, at lettere adgangsfarver generelt er mere ønskelige, ligesom overbelysning.

En lampe eller anden sekundær lyskilde ved hoveddøren, hvor det er muligt, er en anden måde at forbedre belysningsindstillingerne for indgangen. Forestil dig at vende hjem om aftenen med et blødt lys til at byde dig velkommen hjem; føles det ikke bare hyggeligt?

Feng Shui Entryway # 8: Brug grønne eller friske blomster.

I feng shui er plantelivet en af ​​de nemmeste og mest effektive måder at infuse et rum med vitalitet og positiv energi. Desuden kan en stor plante for de poster, der har brug for en lille hjælp til at skabe eller vedligeholde deres særskilte fodaftryk, tjene som en "væg" eller buffer af slags, hvilket skaber en visuel barriere, lige hvor du har brug for det.

Amateur Corner: En real-life ansøgning om en Feng Shui Entryway

Dette hjem er entryway er et par skridt ind i en hallway område, der er hovedsagelig centrum af ovenpå. Stue, spisestue, soveværelse hallway og trappe til kælderen alle berører entryway området. Dette er ikke et ideelt layout til feng shui, men det er hvad det er. Lad os diskutere et par ting om den indrejse, som denne artikel har berørt, positiv og negativ.

Den første feng shui ansøgning blev gennemgået fjernelse af alt rod og affald. Denne "hylde" direkte inde i døren er så fristende at placere ting, der ikke har et godt hjem, det bliver til tider en faldende jord for junk.

Et simpelt tæppe af florfliser er en af ​​de primære faktorer ved at afgrænse, hvad der er "entryway" versus hvad er resten af ​​huset.

Et par positive feng shui aspekter af denne entryway omfatter: en barrierevæg for at identificere indgangen, en udskæring i væggen for at give visuel adgang til og fra indgangen til stuen, et spejl på sidevæggen, skoopbevaring og en bænk. Selvom indgangen selv ikke indeholder grønt, er der et husplante inden for direkte øjne, når de kommer ind udefra, hvilket tæller. Fjernelse af nogle af skoene i skobutikken ville være en god ide at lette indgangen til friskheden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar