Feng Shui: Hvad det er, dets fem elementer og grundlæggende strategier for moderne interiører

Feng shui har eksisteret i årtusinder blandt kineserne, selv om det nu bliver mere og mere populært i den vestlige kultur. Mens mange asiatiske inspirerede dekorationer ofte er mærket "fengshui", er det ikke nødvendigvis tilfældet - med andre ord, bare fordi noget er kinesisk, gør det ikke i sig selv en del af feng shui-tanken. Så hvad er feng shui? Vi vil diskutere, hvad feng shui er, og hvad det ikke er, i denne artikel. Men mere end det, vil vi se på, hvordan dette gamle kinesiske direktiv kan og gør det smukt og problemfrit til moderne interiør.

Indhold

 • 1 Hvad er Feng Shui?
 • 2 De fem elementer af Feng Shui
  • 2.1 Grøn
  • 2.2 rød
  • 2.3 Brown
  • 2,4 hvid
  • 2,5 blå
 • 3 Sådan bruger du Feng Shui elementer i moderne interiører
  • 3.1 Feng Shui Wood Element: Vækst og vitalitet
  • 3.2 Feng Shui brand element: lidenskab og succes
  • 3.3 Feng Shui Earth Element: Stabilitet og næring
  • 3.4 Feng Shui Metal Element: Klarhed og lethed
  • 3.5 Feng Shui Vandelement: Flow & Freedom
 • 4 Basic Feng Shui til indgangen
 • 5 Basic Feng Shui til stuen
 • 6 Basic Feng Shui til køkkenet
 • 7 Basic Feng Shui til spisestuen
 • 8 Basic Feng Shui til soveværelset
 • 9 Basic Feng Shui til badeværelset

Hvad er Feng Shui?

Først og fremmest, hvad er netop feng shui? oversat, feng betyder vind; shui betyder vand. Vind og vand betragtes som modsætninger, men i den kinesiske kultur er begge vigtige for et godt helbred. Vind og vand er begge store dele af den naturlige verden, hvilket er kritisk, fordi jorden anses for at være levende og fyldt med energi, kendt som qi.

Simpelthen sagt er feng shui (udtalet "fengshway") i kinesisk tanke et system af love, der anses for at regulere rumlig arrangement og orientering i forhold til strømmen af ​​energi. Ved at bryde det ned lærer vi, at feng shui tilbyder præcise og specifikke anbefalinger for at maksimere ens plads både i udseende og for at øge positiv energi.

En anden måde at se på feng shui er dette: Det er både en kunst og en videnskab, der er udviklet for mere end 3000 år siden i Kina, og overholdt mange af verdens lande i dag. Feng shui er kompleks i sin lære af energibalance, men det er enkelt i sit mål, som er at sikre lykke for folk der beboer det rum. Selvfølgelig ser lykke ikke det samme for alle, overalt.

Nogle mennesker ønsker bedre sundhed, andre rigdom, nogle forbedrede relationer mv. Listen fortsætter og er lige så unik som enkeltpersoner er. Dette er blandt andet grunden til, at feng shui er så kompleks - det løser alle disse lykkeforhold og har regler for at forbedre hvert aspekt. Feng shui centrerer om fem elementer som en af ​​sine grundlæggende og grundlæggende principper.

De fem elementer af Feng Shui

De fem elementer af feng shui er: træ, ild, jord, metal og vand. Hver af disse elementer er repræsenteret af en bestemt farve, hvilket er en af ​​de nemmeste og mest almindelige måder at begynde at indarbejde feng shui i dit interiør.

Grøn

Træelementets farve er grøn.

Rød

Farven på brandelementet er rød.

Brun

Jordelementets farve er brun.

hvid

Farven på metalelement er hvid.

Blå

Vandelementets farve er blå.

Selvom de hver er repræsenteret af deres egen farve, interagerer disse fem feng shui elementer med hinanden komplekst og nødvendigvis. Disse interaktioner eller måder at relatere til hinanden kan opdeles i cykler. De to hovedcykler er den produktive cyklus og destruktive cyklus.

I produktionscyklussen understøtter hvert element en anden, som igen understøtter en anden, indtil cyklen er færdig. For eksempel støtter træet ildelementet, ilden støtter jordelementet, jorden støtter metalelementet, metal understøtter vandelementet, og vand understøtter træelementet ... og så går det i en skabelsescyklus, der i det væsentlige er produktiv .

Omvendt er den destruktive cyklus en, hvor elementerne bryder hinanden ned. (Foto er ikke vejledende for den ødelæggende cyklus.) For eksempel svækker træ jordelementet, jorden svækker vandelementet, vand svækker (eller fuldstændig ødelægger) brandelementet, ild svækker / smelter metalelementet, og metal svækker / skærer træelementet. Bam. Ikke flere elementer i destruktive cyklus. Du kan se, hvorfor dette ville have en negativ indvirkning på et rums positive qi.

At kende disse fem elementer af feng shui, og hvordan de kan forbedre eller svække hinanden, er nøglen til at kunne indarbejde feng shui dekorationsteknikker i ethvert rum. Dette er vigtigt, uanset om du kender det eller ej, i moderne interiører så meget som det er i kinesiske rum.

Sådan bruges Feng Shui elementer i moderne interiører

Som vi har diskuteret allerede i denne artikel, er udsmykning med feng shui-regler i tankerne en kraftfuld teknik til at maksimere den gode følelse og æstetik (vi kalder denne energi) i et rum. Mens vi har brug for at holde alle fem feng shui elementer i tankerne under dekoration, og sikre at deres forhold er produktive og ikke destruktive, vil vi se på hvert enkelt element alene for at se, hvordan de virker i moderne interiører.

Der er specifikke steder at bruge disse elementer i ægte feng shui dekoration, selvom vi ikke vil diskutere elementernes specifikke anbefalede placering her.

Feng Shui Wood Element: Vækst og vitalitet

Træelementet i feng shui inkorporerer energi af vitalitet, ekspansion og vidtrækkende vision. Hold pause i et minut og reflektere over, hvad disse begreber betyder for dig og dit rum. Hvad ligner livets energi, overflod, vækst, stabilitet og overlevelse til dig?

Træelementet er grønt, selv om det også er brun. Træelement er fremskridt, opadgående, glædelig, voksende og jordet på en gang. Når du overvejer en sund plante, vil du genkende, at dens sundhed er et resultat af dybe rødder, af planterne strækker sig i luften mod sol og himmel. At balancere den afgørende jordingsrolle af rødderne med den stadigt voksende vækst opad skaber en virkelig fantastisk og opløftende energi.

Det er den slags energi, som træelement kan bringe ind i rummet, når det bruges i overensstemmelse med de produktive feng shui principper.

Wood feng shui element er et vigtigt udsmykningsværktøj til positiv energi, når din vision er overskyet eller tvivlsomt, når energi er lav eller ikke-eksisterende, når du føler dig stagnerende, når du er forvirret, eller når du simpelthen behøver et boost i sundhed eller overflod i livet.

Når du dekorerer med feng shui elementer, såsom træelement, i dit moderne interiør, vil du overveje farve, form og specifik indretning. Træelement er indarbejdet smukt via grønne og brune farver, rektangler og sundt planteliv. Overvej en potteplante, grønt område tæppe, brune kaste puder eller kunst, der inkorporerer forest-y billeder.

Feng Shui brand element: lidenskab og succes

Mens bogstavelig ild er en del af ildelementet i feng shui, er det ikke den eneste komponent. Realistisk, stammer brandelementets energi faktisk fra den sollyses energi. Ændrer dette element i dit sind? Tænk godt solskin, varme fest og spændende præstationer.

Sammen med disse festlige, energiske øjeblikke bringer stærkt ildelement også med det lidenskab, romantik og seksuel lyst. Brand er opvarmning, nærende og vedholdende.

Ligesom solen gør det muligt for livet at eksistere på denne jord, gør brandelementet det muligt for positiv energi at eksistere i et rum. Uden brandelement ville den lyse, glade feng shui-energi simpelthen ikke eksistere. Sid et øjeblik og reflekter over, hvad brandelement betyder for dig og dit rum.

Succesen med at inkorporere dette element afhænger af din evne til at identificere hvornår og hvor du skal bruge det dristigt, hvornår og hvor du skal bruge det sparsomt, og hvornår og hvor du skal undgå det helt. Brand element er den varme og hyggelige glød af et stearinlys eller en ild i ilden. Alligevel er det også hjertepumpen sirene af "fare" eller "stop".

Fire feng shui element er et vigtigt udsmykningsværktøj til positiv energi, når du har brug for et kreativt eller motiverende boost, når du føler dig kold og / eller alene, eller når du ønsker opmærksomhed og anerkendelse. I grund og grund, hvis du føler dig svag i visse områder, vil ildelementet omringe dig med styrke til at hjælpe dig igennem.

Fire feng shui element er repræsenteret af dybe og modige farver - rød, orange, gul, lilla, magenta, pink. Det udtrykkes bedst i spidse former, såsom trekanter og stjerner, og ved hjælp af faktiske brand-relaterede indretningsprodukter. Overraskelse, overraskelse. Du kan overveje magenta stearinlys, gule lamper, illustrationer med faktisk ild, røde tæpper eller tæppe mv.

Feng Shui Earth Element: Stabilitet og næring

Earth feng shui er kritisk inden for indretning. Selvfølgelig er alle fem elementer vigtige, fordi de støtter hinanden og ville tumle som dominoer, hvis man blev fjernet. Men jorden er særlig vigtig for rum, der har brug for positiv energi på områderne stabilitet, støtte, tillid, tålmodighed og næring.

Vores liv og endda verden som vi kender det har en tendens til at afhente tempoet, enten øjeblikkeligt eller gradvis, og blive en hektisk hvirvelvind af lister og opgaver og ansvar og behov. I onlineindsats for at forbinde kan vi finde os mere og mere frakoblet og isoleret. Jordelement i feng shui er et meget ægte dekorationsværktøj, der bekæmper dette kunstige liv.

Jordelement, ingen ordsprog beregnet, begrunder os. Vi kommer tilbage til os selv på en rolig og beroligende måde. Vores indsats på alle områder af livet stabiliseres og støttes inden for rammerne af jordelementet. Det er pleje, beskyttende, stærk, vedligeholdende, helbredende og tålmodig.

Bemærk: I feng shui understøttes jordelementet (eller produceret) af brandelementet. Forbindelsen mellem disse to elementer er stærk, hvilket betyder, at hvor jordelement er til stede i dit hjem, bør ildelementet også være til stede, i det mindste lidt. Hvad føles jordelementet for dig i dit liv og i dit rum? Hvis du føler det dræbende dine udsigter, kan du have brug for mindre jordelement og mere ild eller vandelement.

Earth feng shui element er et vigtigt udsmykningsværktøj til, når du skal føle dig centreret og i fred, når du har brug for støtte og stabilitet i din kreativitet og ansvar, og hvor som helst hvor stabilitet og konsistens vil forbedre dine udsigter. Dette kan være i relationer, dit arbejde eller dit helbred, hvilket er vigtige områder at identificere, så du kan koordinere jordelementets brug i passende rum i dit hjem.

Jord feng shui element er repræsenteret af brunt, taupe, sand og creme (og alle farver i mellem).Former er afbalanceret, som firkantet eller bølget, og genstande, der indbefatter jordelementer, omfatter krystaller, sten og keramik. Du kunne indarbejde jordlandskaber i dit kunstværk, selvom du husker at fokus er på jorden og ikke vand eller træer. Jordelementindretning kan omfatte keramik, taupe møbler, landskabskunst og / eller sandtæppe.

Feng Shui Metal Element: Klarhed og lethed

Mens indretningens farvefarver er en meget ægte (og nødvendig) ting, er der noget ved farven hvide, der giver et rum med uovertruffen ro, lyshed, renhed, friskhed og skarphed. Metal element bringer med det ro og ro til et rum og forbedrer den meget energi sammen med det.

Men det er ikke alle berøringsfølsomme, denne metal feng shui element. Det skildrer effektivitet, præcision, klarhed og disciplin lige så meget som renhed. Ironisk nok, på trods af disciplinen er metalelementet ofte misbrugt i indretning. Enten bruges det for rigeligt til at skabe et koldt, sterilt (omend smukt) rum, eller det bruges for sparsomt til at skabe et energisk rum, der mangler struktur eller nødvendig visuelt "hvidt rum".

Sid med den tankegang i et øjeblik. Hvad ser metalelement ud og føles som dig? Hvad betyder det for dit rum? Er du ved et uheld misbrugt elementet, svingende for langt til den ene side af balancespektret?

Metal feng shui element er et vigtigt udsmykningsværktøj til, når du har brug for skarp, dynamisk energi eller klarhed om formålet og synet, når du føler dig overvældet, forvirret eller frustreret, når du finder dig selv at kæmpe sløvhed og apati, eller når du har brug for klarhed om retning.

MoreINSPIRATION
 • En nybegynder guide til brug af Feng Shui farver i udsmykning
 • Top feng shui soveværelse design ideer
 • Sådan bringes harmoni i dit hjem - Feng Shui Inspiration

Metal feng shui element er repræsenteret med hvid og grå, i en række finish fra mat til metallisk. Former repræsenteret godt med metalelement er runde, og mange metalindretningstykker indarbejder automatisk metalelement i et rum for at give en frisk, stærk og køleenergi. Indretningen kan omfatte stykker som hvide puder, grå vægindretning, metalgenstande, hvide tæpper mv.

Feng Shui Vandelement: Flow & Freedom

Det er ikke overraskende, at vand sammen med sin naturligt blide og yndefulde tilstand kan være utrolig magtfuldt. Vand er faktisk en af ​​de mest magtfulde kræfter i naturen, med to modsatte resultater - kraftig helbredelse eller nådesløs ødelæggelse - og dette er tydeligt, når vandelementet er integreret i et rum.

Det er interessant at bemærke, at vand er den eneste ud af feng shui's fem elementer, der kan (og gør) findes i forskellige stater, hvad enten det er flydende eller fast (is) eller gas (damp / damp). Ikke kun det, men vand kan være til stede på en række steder - falder fra himlen som regn, løber eller hviler på jorden som floder eller søer og trænger ind i verdens dybder som underjordiske vandkilder. Med sådanne transformative kræfter er vandelementet mystisk og kræver respekt.

Overvej dette et øjeblik. Feng shui (vind og vand) kræver dette element lige som livet som vi ved, at det kræver det. Hvad virker vandelementet for dig? Hvad har det til for dig i dit rum?

Water feng shui element er et vigtigt dekorationsværktøj, når du føler dig afbrudt til livet eller dine omgivelser, når du har brug for en strøm af ideer eller kreativitet, når du er syg eller såret på en konkret eller immateriel måde, eller når du mangler retning eller formål.

Water feng shui element er repræsenteret med blues af hver nuance og sort. Former er bølgete og kurvede, som ikke er choker, fordi det efterligner selve vandets bevægelse. Spejle og illustrationer, der skildrer vand, bringer vandelementet til et rum. Dekor idéer, der indeholder metal feng shui elementet omfatter springvand, vand billeder, blå puder eller tæpper mv.

Grundlæggende Feng Shui til indgangen

De fleste boliger har en eller anden form for overgangsrum mellem det ydre og det indre af hjemmet, der kaldes indgang, mudroom eller foyer. Dette rum er vigtigt af to hovedårsager: (1) det danner et første indtryk af resten af ​​hjemmet, og (2) det muliggør, forhåbentlig med omhu, et kritisk skift fra udendørs til indendørs. (Meget af oplysningerne i det følgende afsnit er baseret på Cathleen McCandless 'bog, "Feng Shui, der gør mening").

I feng shui rum er sikkerheden lig med komfort og afslapning. Dette gælder for indgangen, som tjener som en buffer mod den hårde verden og vores private "lykkelige sted". På grund af dette er den ideelle indgang til feng shui en klart defineret og noget indkapslet, såsom med vægge.

For at hjælpe med at definere en indrejse, hvor man ikke er defineret, overvej at tilføje et områdemuffe lige inde i døren og en eller anden form for vertikale funktioner på begge sider af døren, såsom en bogreol eller en plante eller endda en stol. Feng shui entryways er ofte malet i lyse farver for at føle sig mere rummelige og indbydende.

Feng shui er praktisk, hvis intet andet, og indgangen traditionelt bliver en dumpingplads af sorter, hvis du ikke er forsigtig. Sørg for at stille tilgængelige organisatoriske objekter til rådighed for at bekæmpe dette - en bænk til opbevaring af sko, for eksempel, og kroge til at hænge udendørs tøj eller hatte. Selv en dekorativ boks til at holde nøgler, solbriller, tegnebøger, mail mv. Vil gøre vidundere til en mere afslappet entryway.

En bemærkning om spejle i indgangen: De er bedre placeret på indgangsvæggene i stedet for direkte overfor hoveddøren, da det er unnerving for nogen der kommer ind i hjemmet for at føle, at "nogen" går hen imod dem.

Grundlæggende Feng Shui til stuen

Stuen, alrummet og endda det store rum tjener alle et universelt formål (selv om de kan opdeles i forskellige hjem afhængigt af rummets begrænsninger), som skal være et rum til indsamling.

Mens feng shui har specifikke retningslinjer for møbler placering, i sidste ende er målet at opnå en behagelig omgivelse (som disse retningslinjer har tendens til at gøre), og det kan se anderledes ud i bestemte hjem. En god tommelfingerregel er at placere siddepladser inden for otte meter af hinanden for at lette komfort og god samtale. Selvom det er bedst at undgå at placere to møbler af samme størrelse (f.eks. Sofaer og / eller kærester) direkte på tværs af hinanden, da det får folk til at føle sig udsatte og sårbare, hvilket er dårlig feng shui.

Stue møbler, der er til at sidde på, bør normalt have armlæn for god feng shui. Det skyldes, at armløse stole eller sofaer har en tendens til at få folk til at føle sig igen, udsat.

Højden af ​​stuen lofter (som det er tilfældet for resten af ​​huset også) skal stå i forhold til rummets størrelse - bredde og dybde. Hvis lofterne er meget høje i et mindre rum, er proportionerne ubehagelige og dermed dårlige feng shui. En tommelfingerregel for feng shui-lofthøjder er, at du skal kunne se komfortabelt hvor loftet og væggen kommer sammen uden at hæve dit hoved. Hvis du skal visuelt sænke dine lofter, skal du overveje at male dem mørkere end vægfarven, hvilket får dem til at føle sig lavere.

Åbne loftsbjælker har tendens til at blive fryntet på private værelser, som f.eks. Soveværelset, fordi de kan føle sig truende for nogle mennesker. Men i stuen, hvor der tendens til at være større bevægelse og "levetid", kan åbne loftsbjælker være ganske charmerende.

Endelig bør bogreoler, der bruges i stuen, kun bruges, hvis de forbedrer følelsen af ​​balance og harmoni i rummet. Hvis en reol føles for stor eller tung eller visuelt skift balancen i rummet, er det ikke godt feng shui.

Grundlæggende Feng Shui til køkkenet

Mange mennesker baserer en beslutning om, hvorvidt de skal flytte ind i et hjem stort set på køkkenet - dets layout, dets beliggenhed i hjemmet, dets funktionalitet, dets komfortniveau. Brug af feng shui til at dekorere køkkenet vil forbedre den positive qi af selv de mest udfordrede køkkenrum i et rum, der føles indbydende og passende til madlavning og indsamling.

Farvepaletten i køkkenet kan variere, afhængigt af dine præferencer som homeowner. Rød og orange har tendens til at stimulere appetit blå undertrykker appetit. Sort anses ikke for at være et sundt valg til køkkenet i feng shui, fordi det er koldt og ikke særlig nærende. Jordfarver er gode feng shui køkkenfarver, mens det nyligt populære all-white køkken ikke er i harmoni med god feng shui. For steril.

Et spejl under emnet i et mørkt køkken afspejler lys og åbner det samlede rum. Du kan bruge spejlede eller ellers reflekterende fliser for at opnå denne effekt; Du kan også simpelthen læne et spejl op fra bakken af ​​ovnen, hvis du har plads og ordentlig støtte. (Overvej at bruge tunge kitt til at holde det på plads.)

Fordi køkkenet er generelt det første "offentlige" rum, der bruges af mennesker om morgenen (efter privatlivets fred for soveværelset og badeværelset), er belysning vigtig i køkkenet. Et solrigt og muntert køkken er mere foretrukket for de fleste mennesker. Dette kan opnås med vinduer og ovenlys, hvor det er muligt. Men i køkkenet, der er vinduesløst, overveje at bruge fuldspektret lyspærer til at efterligne solens naturlige lys.

Selvom det er en populær design trend i køkkenet, er hængende gryder og pander over hovedet dårlig feng shui fordi det får folk til at føle sig utilpas, at have noget tungt overhead. På samme måde skal du undgå at fylde rummet mellem de øverste kabinetter og loftet (hvis det er relevant) med indretning, fordi det gør opmærksom på loftet (husk, feng shui foretrækker at holde tingene på et behageligt øjeniveau) og afledes af køkkenets renlighed.

Grundlæggende Feng Shui til spisestuen

Uanset om dit rum har en separat spisestue eller ej, er spisepladsen utrolig vigtig for samfundets følelse af hjemmet. Endnu mere specifikt er spisebordet hjertet af spisepladsen.

I feng shui er et rundt spisebord bedre end et rektangulært spisebord, fordi det udligner alle. På et rektangulært bord er der to "hoveder", og resten af ​​spisestuen er lavet til at føle sig mindre på grund af det. Et rundt spisebord hjælper folk med at kunne se alle andre og få øjenkontakt og god aftensmad.

Farveskemaet i et spisestue, der overholder feng shui dekoration, har tendens til at være varmere end køligere, fordi varme farver er mere indbydende og venlige. Som nævnt stimulerer rød og orange endda appetitten, hvilket er en god ting i spisestuen. Disse farver er dog ret modige og kan stimulere aggression så meget som en appetit, så det er en god idé at bruge dem strategisk og lidt sparsomt - en orange accentvæg, for eksempel i stedet for hele spisestuen surround.

Når det er muligt, skifter lysdæmperen for at give lysvariationer med til at forbedre atmosfæren i spiseoplevelsen. Dette er selvfølgelig god feng shui.

For at forbedre komforten og den overordnede positive oplevelse i spisestuen skal spisestue stole i en feng shui-stylet spisestue være blød og behagelig. Mere end det skal de dog yde god rygstøtte.Når diners er komfortable, er de mere tilbøjelige til at dvæle længere efter et måltid og holde samtalen positiv og flydende.

Grundlæggende Feng Shui til Soveværelset

Som vi alle er klar over, er søvn en afgørende faktor i vores overordnede sundhed - fysisk, mentalt, åndeligt, følelsesmæssigt. Når vi kan sove godt, ser livet ud til at være meget mere håndterbart og behageligt end når vi er korte på denne oh-så vigtige fysiologiske vare. Ved at vide dette er feng shui i soveværelset afgørende for at skabe et fuldstændig afslappende og afslappende tilbagetog.

Først og fremmest skal et feng shui soveværelse føle sig trygt og sikkert. Uanset om denne følelse kommer i soveværelset eller et mindre soveværelse i hjørnet af huset, er værelset, der producerer det, det bedste sted for dit soveværelse. Ofte vil et soveværelse være placeret tæt på forsiden af ​​huset, hvilket betyder, at det er tættest på gaden og omverdenen. De fleste af os ønsker at undslippe det, når vi kommer ind i vores soveværelse, hvilket betyder at placeringen af ​​det optimale soveværelse er kritisk i feng shui.

Hvis soveværelset er ret stort, kan det føles cavernøst og noget tomt, hvilket selvfølgelig ikke er en afslappende omgivelser overhovedet. Hvis du befinder dig i denne situation, skal du sænke soveværelsens størrelse ved at skabe et opholdsområde med nogle komfortable møbler, installere luksuriøse vinduesbehandlinger for at gøre rummet mere hyggeligt, lægge et mønsteret tæppe og / eller male væggene en varm, mørkere farve for at give en følelse af intimitet og sikkerhed.

Et blødt tæppe eller tæppe i soveværelset er god feng shui, fordi det giver det overordnede rum et blidere, roligere og roligere miljø. Det føles bedre på bare fødder, både om natten og om morgenen.

Sengen og andre møbler stykker i soveværelset vil se og føle sig bedst, hvis de er i god forhold med resten af ​​rummet. En kæmpe seng, der optager det meste af soveværelsens gulvplads, gør soveværelset trængt og ubehageligt. På samme måde vil en lille seng i et stort soveværelse føles dværgede og uoverensstemmende, hvilket også er ubehageligt.

Taler om senge, god feng shui involverer en seng med et betydeligt hovedgærde. Hvis du tænker på hvor sårbar du er, når du sover, er det fornuftigt, at et solidt hovedgærde (enten træ eller en polstret) giver mere sikkerhed end f.eks. Et hovedgærde med lameller eller stænger. Feng shui vil have dig til at føle sig beskyttet og sikker i din seng, og det er en fælles måde at opnå det på.

Basic Feng Shui til badeværelset

Sammen med køkkenet er badeværelser et vigtigt interessepunkt i et ønskes hjemsted. I løbet af årtierne har badeværelsespræferencer for masserne udviklet sig til store, luksuriøse spa-lignende værelser, hvor der også sker badning. Lad os diskutere nogle få grundlæggende feng shui retningslinjer for badeværelser af alle former og størrelser.

Fordi badeværelset har tendens til at være fyldt med hårde, skinnende overflader (tænk porslin, flise, krom osv.), Er det vigtigt i Feng Shui at afbalancere dette med en vis indretning med varme. Plejende jordfarver og andre bløde varme farver skaber en positiv qi i badeværelset, uanset om det er gennem maling, kunst, håndklæder, gardiner eller andre midler.

Du kan indarbejde stykker fra og kunstværker af naturen på badeværelset for virkelig at forbedre sine beroligende effekter. Dette gælder ikke kun for feng shui badeværelset, men også for værelser i hele huset. Fredelige naturpunkter vil gå langt i at tilføre en zen-appel.

Overvej at balancere badeværelset naturlige skinnende tilstand med mere ægte naturlige teksturer, hvilket giver en yin og yang til rummet. Seagrass tapet, fluffy håndklæder, bløde tæpper og mere vil blødgøre de skinnere overflader og give feng shui badeværelset med en ren men behagelig stemning.

Endelig er et badeværelse med god feng shui et privat badeværelse. Have begrænset privatliv til badeværelset (fx ingen dør mellem soveværelset og badeværelset eller et toilet direkte mod døren) er en feng shui morder. Tilføj en dør, hvis du kan; hvis du ikke kan, i det mindste tilføje et gardin eller en skærm eller en visuel barriere af en slags at adskille badeværelset fra det omkringliggende område. Windows bør også være passende dækket.

Vi håber du finder disse feng shui dekorationstips nyttigt og hjælpsomme til at skabe en mere positiv energi i dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar