Festivale, 4. juli DIY kranse: Nem, enkel og inspireret!

Efter 4. juli hits, vil du have dit hus dyppet i en smule af den festlige stolthed. Og hvilken bedre måde at begynde at pryder dit hus med nikker til vores uafhængighed end med en indbydende krans til alle dine gæster. Dække hoveddøren, klæd bagdøren og måske endda drys nogle omkring indersiden af ​​dit hus. Tjek disse enkle, enkle og inspirerede 4 juli DIY kranser og begynde at skabe!

1. Burlap.

Alle elsker skovl. Bare sørg for at frimærke på nogle stjerner og farve farverne den rigtige skygge af rød og blå! {Found on amomstake}.

2. Bøger venligst.

For noget mere vintage inspireret, tag nogle gamle bøger, du ikke har noget imod at rive op for at skabe denne skønhed. Derefter snu nogle bånd til at pynte med dagens farver. {Fundet på meeganmakes}.

3. Kvindelige tuffer.

En naturlig krans toppet med frodige blomster giver din dør og dit hjem en hyggelig, feminin touch. For ikke at nævne, det er smukt!

4. Felt & Garn.

Få børnene til at klippe ud filtstjernerne, og du pakker bunden med garnet rødt og blåt. Så er alt du skal gøre vedhæftet med udsmykningerne! {Found on site}.

5. Papirkegler.

Du kan oprette små eller store, baseret på størrelsen af ​​det papir, du vil bruge. Vi elsker disse hængende rundt i huset på enhver dør eller skabe en kæmpe en til at byde dine gæster på forsiden! {Found on myblessedlife}.

6. Stjerner og stjerner.

Du får brug for masser af følte denne gang! Brug en stjerne slag eller få børnene til at arbejde på udskæringerne! Du har brug for masser af tid til at få denne voluminøse, stjernekrævede krans til handling. {Fundet på webstedet}.

7. Candy-Coated.

Bite-size Twizzlers og nogle spray maling få denne DIY startet. Selvfølgelig kan du også forlade Twizzlers rødt og dekorere i blå og hvid! {Fundet på webstedet}.

8. Scrapbooking.

Start med masser af scrapbog papir og derefter komme til at arbejde med at gøre medallions. De kan være lidt vanskelige, men når du får hænge af dem - har du det til livet!

9. Tøjspinder op.

Grib alle dine gamle tøjnåle og begynd at male. Få familien til at deltage, og hæk derefter på din krans base for dette sjove udseende! {Found on allyou}.

10. Lille Rosetter.

MoreINSPIRATION
  • 5 Sjov & Patriotisk 4. juli DIY Kranse
  • 25 fantastiske 4 juli håndværk ideer
  • Det er Independence Day: Easy 4 juli DIYs!

Et andet filt mesterværk, vi elsker denne krans lavet af flokke af små rosetter. Det er festligt, sjovt og har en smule girly charme perfekt til et hyggeligt hjem. {Found on bitofblueskyy}.

11. Ruffled Denim.

Grib nogle gamle stofskrotter, med noget denim smidt ind, for at gøre denne ruskede krans! Vi elsker hvordan denim ikke blot bringer Americana ud i designet, men også gør de mest perfekte "blå" blomster! {Fundet på cornerhouseblog}.

12. Bright Lights.

Gør noget glamourøst og lyst med Punchinello-bånd! Du skal bruge kransetråd og nogle juleblinklys til at pakke rundt også. Dette design vil helt sikkert give dig den "pop" du har brug for den 4.! {Found on site}.

13. Puffs & Such.

Vævpapir puffer, stjerner og nogle bånd også, vi elsker, hvordan denne krans inkorporerer et fest som tema. Dette vil være sjovt for kiddoerne at deltage i, og det har den perfekte, festlige stemning til din baggårdsfest. {Found on simplycraftyblog}.

14. Simple Inside.

Lidt mere på den enkle side elsker vi denne krans for at pryder vinduerne i køkkenet. Bare sørg for at finde mini-flagene med gør dette til en delikat, men alligevel meget selvstændighedsdagværdig DIY-projekt!

15. Gamle Bandanas.

Disse gamle bandanaer kan komme ret praktisk når man gør det selv. Dæk en krans med de rigtige farver for at skabe et meget festligt og teksturelt stykke. Det er kunstnerisk, sjovt og det vil gøre din hoveddør så meget mere fyrværkeri klar! {Fundet på craftsncoffee}.

16. Bånd overalt.

Hvis du er en guiden med bånd end denne krans, er det bare for dig. Ruffled dem op, holde dem på og pynte dem med nogle mousserende bogstaver til en nem 4. juli essens. {Found on katiesribbonwreaths}.

17. Papir og ting.

Papir og bånd kommer sammen i denne DIY for at skabe noget helt specielt. Dæk basen med bånd og de skaber nogle papir pinwheels, blomster eller origami-inspirerede "ting" til at pynte fundamentet. {Fundet på webstedet}.

18. Velvet Works.

Bare fordi 4. juli kommer om sommeren betyder det ikke, at du ikke kan arbejde med fløjlen. Fløjl kommer i rige nuancer og tekstur gør det bare tyndere, så en krans til ferien vil komme ud med en smule mere sofistikeret. {Fundet på webstedet}.

19. Bundet skraber.

For en mere rustik eller landlig atmosfære skal du bruge dine gamle stofskrot og binde dem! Det skaber en mere afslappet, lurvet chic effekt!

20. Straws & Peppermints.

For en anden udvendig ide, prøv at bruge vintage plaststråler eller pebermyntepinde som dit "starburst" -udseende. Vedhæftede det til et center og hænge dem rundt i huset, på gæstesoveværelset eller endda på baghaven. {Found on christinasadventures}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar