Finde skjult badeværelse opbevaring under din åbne vanity

En hovedårsag til, at de fleste badeværelser altid er rodet, er på grund af manglen på lagerplads. I dette tilfælde bliver det nødvendigt, at boligejerne ser ud til de skjulte opbevaring i badeværelset, især under åben forfængelighed. Selv om det kan være en stor udfordring, da det ikke er alt, hvad du vil have i det åbne, især dine toiletartikler. I dette tilfælde er der visse muligheder, som ville fungere for dig, som den kombinerede brug af skabe, skuffer og åbent hylde system. Få inspiration fra ideerne nedenfor; Det er helt sikkert et godt skridt i retning af at maksimere plads i dit hjem.

Skuffer / Åbne hylden:

For at få det bedste ud af din forfængelighed kan du vælge design, der indeholder skuffer og åbne hylder. På denne måde, mens de meget personlige ting, du ikke vil have i offentlig blænding, går ind i skufferne, kan dine håndklæder og andre toiletartikler opbevares i de åbne hylder. Hvis du vælger det, kan du tilføje glasbelægninger til disse åbne hylder for at gøre det mere funktionelt - udstiller genstande der og beskytter dem mod støv og uautoriseret brug. Husk ikke at hæve de åbne hylder med unødvendige genstande.

Under Vanity Lighting:

Dette er kendt for at tilføje mere visuel appel til den allerede fantastiske forfængelighed. Med lyset, udover at forskønne møbelstykket, er det også funktionelt, fordi du ikke behøver at fange for ting under skuffer og skabe. Tilføj noget drama til dit badeværelse ved at have denne type belysning installeret under forfængelighed.

MoreINSPIRATION
  • Sådan passer du mest op til et lille badeværelse
  • Badeværelse Opbevaringshylder - Designforpligtelsen Du vil ikke fortryde
  • Finde skjult plads i dit lille hjemmekontor

Udnyt hvert rum:

I modsætning til de konventionelle piedestalbeholdere i badeværelset kan du gøre brug af hvert rum over og under din forfængelighed. Det betyder, at du er i stand til at få mest ud af gulvpladsen, da du lægger varer i skuffer og skabe. For det åbne rum spildes det ikke, da dine håndklæder, servietter og andre små ting kan gå ind der.

Med den skjulte opbevaring under din åbne forfængelighed behøver du ikke længere at kæmpe med manglende lagerplads i dit hjem. Inkluderer både lukkede opbevaringsrum og den åbne reoloption; du er i stand til at gemme varer uden besvær. Det spiller også en vigtig rolle i at forbedre den visuelle appel af interiøret i dit hjem, især når du lærer kunsten at omhyggeligt og smukt arrangere genstande under åben forfængelighed. Så selvom du gemmer nogle ting, der ikke er til offentlighedens syn, kan du kreativt vise resten i de åbne hylder, med eller uden ruder.

Fotokilder: 1, 2, 3, 4 & 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar