First World Hotel i Malaysia

Hoteller er lavet for at tilbyde indkvartering til kunder, så i de regioner eller lande, hvor turismen er meget udviklet, bliver hotellerne større og højere med flere værelser og historier. Malaysia er et af landene i Asien, der har en vidunderlig turisme, og de har brug for masser af plads til turisterne. Så jeg tror det er grunden til, at du her kan finde det tredjestørste hotel i verden med antallet af værelser og ikke af det dækkede område eller antallet af etager. Det hedder First World Hotel og er beliggende i Genting Highlands, Pahang, Malaysia. Det var faktisk det største hotel i verden indtil januar 2008, da det blev overgået af The Venetian i Las Vegas.

Det har i alt 6118 værelser og 28 etager og er berømt over hele verden på grund af sin meget farverige front. Hvis du står foran bygningen, kan du se en regnbue af farver og det dækker et stort område der, da det også omfatter en forlystelsespark og det omkringliggende område.

MoreINSPIRATION
  • Mama Shelter hotel rundt om i verden
  • Yas Marina Hotel i Abu Dhabi
  • Verdens største LED-projekt afsluttet i Abu Dhabi

Arkitekturen i denne bygning er ikke så imponerende og usædvanlig, da den skal være stor og stabil nok til at have alle disse værelser, så ingen nåde her. Men der er noget majestætisk om det og den lykke det sender, når man ser på det. Hvis du bare ser det i billederne, kan du ikke indse dens storhed, som er indlysende, når du er foran den. Et godt sted at besøge dog.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar