Fitness Club i Bellevue, Washington

Bellevue klub er beliggende ved Bellevue, Washington; en forstad til Seattle. Det tjener som fitness klub samt hotel. Udvidelsen og renoveringen af ​​denne klub er bygget af Baylis Architects. Udvidelsen er udført for at udvide biblioteket og for ekstra plads til fitnessfaciliteter. Designet af bygningen blev inspireret af nordvestasiatisk arkitektur, remodeling opnået ved brug af forskellige elementer. For at opfylde kravet er skråt tag med store overhæng og cedertræning designet og givet stucco finish.

Et vandret mullion mønster vindue er også skabt for at give smukke udsigter også tillade sollys at fylde rummet.Denne 3 stories 15000 sqft hus ligger i mellem en swimmingpool i nord og tennisbane i syd. En privat Zen-have og asiatisk påvirket topografi øger det umiddelbare miljø. Naturligt lys trænger ind i alle fitnessstudioer. Bortset fra dette diffunderede sollys kommer også ind gennem gennemskinnelige vægge.

MoreINSPIRATION
  • The Z House, et andet spektakulært moderne hjem i Bellevue Hill
  • R House Bellevue Hill af Bruce Stafford Architects
  • N House Bellevue Hill af Bruce Stafford Architects

Et sydligt åbent atrium henter naturlig stråle til hjertet af lydstyrken via et tre-etagers gardinvægssystem.Den store udfordring i dette projekt var at assimilere en ny stål momentramme struktur med den nuværende konkrete struktur. Overgangen mellem moderne og gamle kræves at finde sted med omfattende åbninger, samtidig med at der sikres en seismisk fælles og en 3-timers brandpartition.

Bortset fra udvidelse blev remodeling udført for træningsstudier. Racquetball domstole blev omdannet til multi-use værelser og kontorer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar