Fem-værelses hjem i Australien tager i storslåede omgivelser

Dette fantastiske hjem i Brisbane, Australien er designet til at drage fordel af den storslåede udsigt fra sin høje, afsondrede beliggenhed. Opholdsrum i åben plan forbinder private vinger, mens gulv til loft vinduer og indre gårde accentuerer udsigten fra dette imponerende hjem, designet af prisvindende arkitekt Dion Seminara.

Interiøret føles rummeligt takket være de høje lofter med en stor stue på den nordlige side af hjemmet, der kombinerer en stue og spiseplads. Hjemmebiografen - komplet med pejs - har et udklædt loft med indtrækbare vægge og loft, der giver plads til at åbne op og afslører et to niveau tomrum, der gør det muligt for beboerne at tage de ikke-til-gå-glemte udsigter. Gulvene er lavet af 140 år gammel poleret teak, mens trædørene ved hovedindgangen kommer fra Indien. Hjemmet har fem soveværelser med fire bosiddende i en fløj sammen med to badeværelser og et stort kontorområde med egen separat indgang. Det første niveau består af det største soveværelse / tilbagetog med eget privat bibliotek, et børnehave, badeværelse og omklædningsrum.

Udenfor midtdelen er underholdningspavillonen komplet med sin prisbelønnede swimmingpool, spa, sauna og badeværelse. Rolige haver er smagfuldt designet med stenmonumenter og vandfunktioner, hvilket skaber et romantisk og afslappende miljø, som man skal opleve for at tro. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Dion Seminara Architecture]

  

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar