Fem østasiatiske inspirerede soveværelse ideer

Siden Marco Polo rejste fra Europa til Fjernøsten har der været en fascination for alle ting orientalske. Især især østasien har fanget fantasien hos vestlige designere og kunstnere. Fra den overdådige luksus af de tidligere kinesiske kejsere til de elegante designs af japanske hjem har orienten masser af historie, hvorfra nye designs kan inspireres.

Kinesisk stil

Hvorfor ikke lave dit soveværelse for at fremkalde et lille østligt løfte? Et japansk eller kinesisk inspireret design gør det også muligt for en stor gæstesoveværelse. Hvis du har besluttet, det er på tide at renovere et soveværelse i dit hjem, gå til en asiatisk inspireret indretning, der gør et roligt og afslappet sted at hvile efter en lang dag.

En simpel foranstaltning at tage med et soveværelse, der skal tage sit designindikator fra orienten, er at vælge det rigtige hovedgavl til din seng. Et træ hovedgavl, der har kinesiske design signaler, såsom paneler med drager og orientalske blomster er ideel. Konvertere en fra en kinesisk skærm, eller endda en vinduesramme, er en god ide, hvis du ikke kan finde præcis den rigtige slags hovedgavl. Sæt din seng på et lavt niveau for at supplere dit hovedgavlvalg og sæt det af med et kinesisk stilstole. Hold din farvepalet tilbage, men tag dig ikke bekymret for et stænk af rødt og guld her og der. For et moderne kinesisk udseende, gå minimalistisk. Brug almindelige hvide vægge og en papirskygge omkring dit lysarmatur.

Østasiatiske soveværelsesmøbler.

Masser af generelle møbler detailhandlere lager asiatiske stil møbler. Du er usandsynligt at finde ud af, at du skal gå til en specialistbutik for at få de orientalske stilprodukter, der supplerer indretningen af ​​dit værelse. Brug en gammel stil og ubehagelig udseende bagagerum som en butik til dine tæpper og sengetøj.

Sæt den mod siden, under en østlig vægbeklædning eller ved foden af ​​din seng. En lejlighedsstole, i orientalsk stil, vil også føje til udseendet af rummet. Hvis dit værelse er at vedligeholde eller mere moderne udseende, så tilføj et par symmetrisk placerede gulvhynder i stedet for flere permanente møbler.

Oriental Tilbehør.

MoreINSPIRATION
  • Fem asiatiske inspirerede vægdækkende ideer
  • Indeholder asiatisk inspireret stil i moderne indretning
  • Roligt og roligt asiatisk inspireret soveværelseinteriør

Østlige stil tæpper gør det til et godt tilbehør i dit orientalsk inspirerede soveværelse. Prøv at finde et matchende par løbere og et kast, der kan sidde over dit sengeteppe for at få udseendet lige rigtigt. Hæng en mandala eller buddhistiske cirkel over din seng for at skabe en følelse af ro. Alternativt vil nogle østlige kunstværker, eller en dekorativ fan, se godt ud over din seng. Vælg nogle puder og pudebetræk, der fremkalder klassiske kinesiske designs, som vaser og andre porcelæn. Komplet udseendet af dit soveværelse med nogle papir lanterne sat oven på din sengeskabe.

Japanske sovekvarterer.

Det karakteristiske udseende af et traditionelt japansk hjem gør det til et smukt soveværelse. Brug skydedøre, hvor det er muligt. Hvis det er upraktisk at gøre en hel screenet væg glide tilbage, skabe illusionen af ​​et japansk rum ved at tilføje falske skærme. Disse papirskærme ser godt ud, når de lyser bagfra. Tilføj nogle traditionelle japanske billeder, som billeder af samurai krigere. Hold din gulvplads klar og ryddet. Komplet udseendet af et japansk soveværelse med nogle traditionelle kalligrafi hang over sengen eller på den modsatte mur.

Bambus soveværelser.

Et godt materiale til brug i dig østasiatiske soveværelse design er bambus. Der er masser af senge og andre soveværelsesmøbler, der er konstrueret i dette slidstærk materiale. Bambus er et godt træ til brug for persienner og skærme. Det kan gøres til væv og rier, der er gode til at dække overflader. Et trendigt udseende, der vil komplimentere indretningen af ​​et orientalsk soveværelse, er at bruge bambusrør som en vægbeklædning. Afslut dit nyligt designet soveværelse ved at tilføje en plante i en simpel pot. Selvfølgelig vil en bambus plante sætte værelset til den bedste effekt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar