Fem italienske stiltips, du kan bruge i dit hjem

Fra designhuse og couture af Milano til den klassiske verden af ​​det antikke Rom, findes italiensk inspireret indretning over hele verden. Selvfølgelig i den antikke verden blev meget af den arkitektur, der blev fundet i Itlay, replikeret i erobrede lande. I dag er italienske designere plagieret fra Kina til Sydamerika. Du er så sandsynligt, at du kan finde en italiensk læderstol i kontorerne i Beijing eller Rio De Janeiro, som du er i Napoli. I den moderne tidsalder har italienerne gjort deres mærke med køretøjsdesign og mode lige så meget som interiører.

Ikke desto mindre bor de fleste af os ikke i boliger, der ligner en klassisk romersk villa. Som sådan bør det ikke overdreves at bruge italiensk design til inspiration. I stedet for at gøre dit hjem til et lager for alle ting italiensk, brug en mere sparsom berøring for at få de bedste resultater. Et par hints af italiensk chic her og der vil fungere bedre i et konventionelt hjem. Men med så mange valg at blive lavet, hvilke er de bedste italienske design cues at gå til?

Marvelous Marble.

Marmor er ikke rigtig et italiensk eneste produkt. Efter alt er det ikoniske billede af Taj Mahal's hvide beklædning lavet på grund af brugen af ​​dette fantastiske materiale. Ikke desto mindre er for mange selve ideen om marmor uundgåeligt forbundet med den antikke verden og mest af alt til Italien. Der er masser af gode kilder til marmor i USA, Rusland, Grækenland og endda Sverige.

Men det er de berømte marmorbrud i Carrara, i Toscana, at de fleste stenmænd favoriserer. Marmor er blevet brugt i århundreder som et materiale til skulptur. I dag finder du det brugt udbredt i boliger og køkkener. Hvis du opdaterer dit badeværelse, kan der være få bedre valg end en luksuriøs vask, hugget af et enkelt stykke marmor. Klippet marmor gør det til et godt alternativ til keramisk fliser i et køkken, og fordi det er vandtæt, vil det erstatte et område med stænkfliser. Alternativt kan du bruge det til at klæde et panelbad.

Terra Cotta.

Bursting med varme, terra cotta er et andet materiale, der som marmor bruges over hele den italienske halvø. Nogensinde betyder terra cotta bogstaveligt talt bagtejord. Det er en keramik, der bevarer meget af sit pigment fra ler og kan anvendes i enten glaserede eller uglaserede tilstande.

MoreINSPIRATION
  • Brug af middelhavsidéer til at inspirere dine hjemmedesigner
  • Seoul Traditionelt Hus Med Moderne Italiensk Stil
  • Webert Badeværelsekraner, der adore den italienske stil

Et godt valg af plads til at give en italiensk makeover til, ved hjælp af terra cotta, er en sol lounge. Hvis du har en anden stue, der får masser af naturligt lys, eller endda en vinterhave, skal du vælge glaseret terra cotta fliser til gulvet. Arranger dine firkantede fliser på 45 grader til væggene med en båndkant for at få det romerske udseende. Åbent køkken kan se lidt koldt til tider. Italiensk terra cotta gulve vil give rummet varme. Materialet er også fantastisk, når det bruges til vinopbevaring eller på en terrasse.

Romerske persienner.

Vindue behandlinger bør ikke overses, hvis du vil hint på nogle italienske design inspiration. Romersk persienner er den perfekte tilsætning til moderne boliger, der kan se ud af kilter med andre italienske dekorationer. Tilgængelig i et stort udvalg af farver og mønstre finder du den rigtige romerske blind til dit hjems eksisterende indretning, selvom du normalt går efter et minimalistisk, almindeligt hvidt look.

Romerske cypresser.

Glem ikke dit hjems eksteriør, hvis du har tilføjet en italiensk design touch eller to til dit interiør. Formelle italienske haver ser imponerende ud, men vil være alt for meget i de fleste forstæder. I stedet skal du gå til den lave vedligeholdelsesversion og indarbejde nogle cypresser i havenes design. Cypresses ser godt ud, hvis de arrangeres temmelig formelt, i linjer. De skaber en skærm ved grænserne af en have og tilføjer højden for at gøre haven til at føle sig mere arkitektonisk designet. Sæt dem på hver side af en indgangsåbning for at skabe et teatralsk tryk.

Design klassikere.

Nogle designs vil bare ikke gå væk - og med god grund. Træstole i toscansk stil går tilbage til renæssancetiden og ser stadig godt ud i moderne gange. Eller hvad med en klassisk inspireret mosaik til dit badeværelse for en ægte italiensk inspiration?

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 og 13.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar