Fem skal-have indretningstykker til dit køkken

Funktionelt og fantastisk - det er hvad dit køkken skal være. For at opnå dette er her nogle must-have indretningsprodukter, der er smukke, mens de er nyttige.

Hylder på det rigtige sted.

Du har muligvis hylder og skabe på deres sædvanlige steder, men en smule hylder over ovnen kan komme rigtig praktisk ind. Du kan placere genstande, som du har brug for inden for rækkevidde, f.eks. Din yndlings kokbog. Dette område er også det perfekte sted for en smule indretning. Farverig porcelæn eller en blomstervase på hylderne kan f.eks. Være en god ide. Det bedste er, at du kan tilføje eller fjerne elementer som du ønsker, alt efter hvilken stil du ønsker at have i dit køkken.

God belysning.

At sikre, at du har korrekt belysning i køkkenet, er ikke bare praktisk, men det kan også være et stilelement. Placer lysarmaturer over midten af ​​rummet, hvor du vil have din køkkenbord. Sørg for, at lysene hænger på en længde, der giver dig tilstrækkelig belysning. Hvis du har brug for ekstra lys, skal du overveje spotlights på loftet, der gør deres arbejde uden at komme i vejen for lysarmaturerne. Nu for indretningsbiten: Vælg lysarmaturer eller lysekroner, der har et slående design.

Vinduesbeklædning.

MoreINSPIRATION
  • 10 Industrielle køkken ø belysning ideer til en iøjnefaldende endnu sammenhængende indretning
  • 10 genstande til et perfekt køkken
  • Hvordan man åbner hylden i et køkken

Køkkenvinduer er en vigtig del af rummet, fordi de tilføjer et charmerende element til det. Selvfølgelig er det også vigtigt at indbringe ekstra lys for at forhindre et kedeligt køkken. Vinduerne er det perfekte sted for lidt stilinjektion. Et vinduesbelægning eller valance tilføjer noget indretning fornøjelse til dit køkken, mens du stadig lader lyset skinne ind.

Ud af boksen og overdådig sæde.

De siddepladser, du bruger i køkkenet, bør helt sikkert være behagelige, men også stilfulde. Find den perfekte blanding mellem de to idealer ved at vælge spisestue. Disse tilføjer et elegant touch til værelset, mens du opretter en afslappet atmosfære.

Beton er køligt til bordplader.

Beton er en god ide til brug som bordplade. Ikke kun er beton holdbar, men det kommer i en række farver, der kan opleve køkkenet. Det er alsidigt at arbejde med forskellige stilarter og design muligheder, så der er ingen bekymring for det, der ikke varer i mange år.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar