Fem Suite luksus penthouse med deluxe vinkælder i Ketchum

Imponerende huse er ikke svært at finde, hvis du ved, hvor de skal kigge efter dem. Her i hjertet af Ketchum i Idaho er et godt sted at starte. Det er her, vi fandt denne fantastiske penthouse. Det er en enorm 5,294 kvadratmeter palæ med to master suiter og tre ekstra luksus suiter. Det er ikke dit gennemsnitlige familiehjem, og det begynder at se mere og mere ud som et drømmehus.

Ud over disse fem fantastiske suiter er der også tre og et halvt badeværelse, et smukt galleri, en deluxe vinkælder, et smagningsrum og ikke en, men to elevatorer. 2.350 kvadratmeter dækplads omgiver huset, der byder på fantastiske udendørs levende og spisestue rum, fantastisk til familie øjeblikke og også til store genforeninger og sammenkomster.

MoreINSPIRATION
  • Stille fransk-inspireret palæ siddende på en bakketop i Ketchum
  • Smuk havudsigt Vancouver penthouse
  • Galleri-lignende Penthouse i Yorkville, Canada

Men størrelse er ikke den eneste imponerende detalje om denne penthouse. Interiøret er fantastisk og udsøgt. Der er fire fjernstyrede pejse i hele huset strategisk placeret i såvel sociale som private rum. De store vinduer sikrer en stærk forbindelse med udendørs og giver en fantastisk udsigt over omgivelserne. Det er fantastisk sted at bo for en familie og masser af plads til venner at komme over og overnatte i stil.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar