Fem tre-etagers towered boligforlængelse af Christian Pottgiesser

Denne smukke herregård er beliggende i Paris og består af fem tre-etagers tårnbygningsudvidelser til orangeriet i et attende århundredes slot i Yvelines. Strukturen blev designet af Pottgiesser ArchitecturesPossibles, og designteamet på projektet var sammensat af Christian Pottgiesser og Pascale Thomas Pottgiesser.

Det var et svært projekt, der startede i 2004 og sluttede i 2011 med begrænsninger, der gjorde det endnu vanskeligere. . Tre af perimeterne var omgivet af historiske monumenter, og det betød, at de skulle bevares, hvilket gør konstruktionen vanskeligere. Strukturen ligger på et 5.000 kvadratmeter stort område, hvorfra huset kun er på 870 kvadratmeter, mens de øvrige 4850 kvadratmeter er haven.

"Maison L" blev navngivet på grund af sin L-formede struktur. Det er en kompleks struktur bestående af fem tårne ​​forbundet med beton baldakin. Denne struktur tillod arkitekterne at skabe smukke tagterrasser såvel som fælles opholdsområder. Ejerne er en familie på seks, to forældre og fire børn.

MoreINSPIRATION
  • Swedbank kontor af Audrius Ambrasas Architects
  • Wonderful Office Space af Pottgiesser
  • Moderne Husforlængelsesfunktioner Verdens Største Drejende Døre

De fem tårne ​​blev bygget ved hjælp af hvid cement og de er indrammet af fyrbrædder. En tør stenmur omslutter stueetagen. Konstruktionen var begrænset til otte meter høj, hvilket tvinger arkitekterne til at bygge stueetagen to meter under punkt 0. Men det betød også, at de kunne have syv meter høje lofter. Tårnene har beton murværk, som sikrer isolering hele året.

Hvert tårn har et påklædningsværelse, et opbevaringsrum samt en mezzanin og et badeværelse i stueetagen, mens der på anden sal sidder soveværelset. Det større tårn, der tilhører forældrene, har også en smuk tagterrasse med en klar udsigt til "La Défense", Paris 'forretningskvarter med himmelskrabere. Alt i alt er indretningen moderne og minimalistisk, med funktionelle indbyggede møbler og masser af åbne rum. {Fundet på yatzer}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar