Fem Wall Design Trends To Master

Når det kommer til vægge, vær ikke bange for at prøve noget lidt anderledes for at skabe mere interessante vægge. Her er nogle vægmaling og designtendenser der opvarmer indretningsverdenen. Prøv disse hjemme!

Splash det!

Glem maleri med ruller - undertiden kan det være sjovt og kreativt at splattere maling, fx over et hvidt loft. Dette skaber en kunstnerisk effekt uden opstyr.

Gå grafisk.

Når du tænker på graffiti, kan du forestille dig de offentlige mure, der er udsmykket i lyse farver og krybber. Men hjemmevægge kan også vise graffiti og få det til at se chic! Det er perfekt til en kreativ persons beboelsesrum.

Du kan endda vælge graffiti malerier, der ikke kuverter hele væggen, men skaber stadig iøjnefaldende kunst. Hovedidéen er at bruge lyse farver og kraftfulde billeder for maksimal effekt.

Wall Stencils.

Brug stenciler til at designe mønstre på væggen er en nem måde at opdatere dine vægge på. Bedst af alt behøver du ikke gøre hele værelset. Bare fokus på en accentvæg og bring den til liv.

MoreINSPIRATION
  • En Sneak Peak På Design And Decor Trends For 2013
  • Farvetendenser for 2011
  • Tilføj et strejf af farve til dit hjem ved at male væggene

Stencils er blevet meget trendy og elegante, så vær ikke bange for at tilføje dem til et mere formelt rum. Bare sørg for, at designet passer til den slags indretning, du allerede har. Så hvis du har en farverig og eklektisk stil, skal du holde stencilsne til et minimum; På den anden side kan et victoriansk mønster fungere vidunderligt i et rum, der er fokuseret på elegance.

Accentvægge.

Accentvægge er en enorm trend i indretning. De bringer farve og livsstil til et rum, uden at du skal forpligte sig til at omdanne hele rummets farve eller designpalette.

Nogle gange vil du male væggen en klar farve, men du ved, at det bliver for meget, hvis det bruges på alle fire vægge. Det er her, hvor accentvæggen kommer ind. Du kan eksperimentere med en lysere og dybere skygge.

Accentvægge skal ikke kun være om malingfarver. Du kan gøre din accentvæg en helt anden tekstur til resten af ​​væggene i rummet. For eksempel med et træ eller en stenmur, der tilføjer en rustik og trendy følelse til rummet.

The Living Wall Trend.

En af de nyeste vægdekor trends er den af ​​'levende væg'. Dette kaldes også den 'grønne mur' og det refererer til dækvægge med planter. I vores grønne levealder er levende væg en god måde at værdsætte naturen lige ud fra komforten i dit hjem. Det kan være en god ide at vælge planter, der kræver lidt eller intet vand, når man designer en levende væg.

Denne tendens er en fantastisk måde at fylde en tom væg på et værelse, men du behøver ikke at dække hele væggen. Mindre levende vægge kan være lettere at vedligeholde, mens de stadig giver en kreativ, grøn levende atmosfære.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar