En fejlfri familie hjem nær Sao Paulo

Beliggende i Alphaville, et boligområde i udkanten af ​​São Paulo, denJaragua Residence spredes over 1200 kvadratmeter og tre etager. At bede om et hjem, hvor luften kunne strømme kontinuerligt, modtog det unge par og deres to børn et hyggeligt og åbent hjem designet af arkitekt Fernanda Marques.

De rummelige opholdsrum, madlavning og spisestue blev efterladt uafdelt for at lette luftstrømmen og formidle en følelse af frihed. På første sal er der flere meget forskellige rum - det hyggelige pejsrum, højteknologiske medierum og lyse morgenmadsrestaurant. Ikke nok? Der er også en studie, en garderobe, gæstetoilet og hjælpekvarter.

Terrasser på anden sal udstiller panoramaudsigt fra det inspirerende naturskønne landskab, en blanding af natur og by. Med fokus på at skabe åbne rum, der flyder ind i en anden, konstruerede arkitekt Fernanda Marques det primære familieområde ovenpå sammen med tre soveværelser suiter - hver med egen balkon. Fotograferet af Fernando Guerra | FG + SG, blander Jaragua Residence farver, teksturer og kunst i et funktionelt familiehus.

Du kan huske Fernanda Marques 'arbejde fra dette kæbende hjem i São Paulo eller denne massive Malibu-bolig med slående indendørs glasbassin. Vi vil gerne høre, hvad du bedst kan lide. Giv os en kommentar nedenfor eller på sociale medier!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar