Flydende senge - Det enkle og raffinerede valg til moderne soveværelser

Flydende senge har en masse visuel appel, der er ingen tvivl om det. Men hvorfor er det? Vi kan ikke hjælpe, men blive tiltrukket og imponeret af denne stil, men vi kan ikke rigtig finde ud af de nøjagtige detaljer, der gør flydende senge ser så tiltalende ud. Virkeligheden er, at der ikke er nogen eneste grund til, at vi finder dem så smukke eller i det mindste interessante. Det er faktisk en samling af funktioner, der sammen arbejder fint ud for denne stil.

Den unikke karakter skyldes, at flydende senge er minimal, men ikke på en rå og unedited måde. De er absolut sofistikerede og raffinerede, og de er normalt meget værdsat for deres slanke og enkle linjer. De har dette friske og lette design med rene og veldefinerede linjer, og det får dem til at se lidt futuristisk ud og helt sikkert meget moderne.

Den fedeste ting om flydende senge er naturligvis den flydende del. De ser ud som om de leviterer med ingenting for at støtte dem. Det er klart, at det kun er et visuelt indtryk, selv om levitation ikke synes at være umuligt i disse dage, som nogle projekter tyder på. Sengen har normalt en central støtte, som kun kan ses ved at kigge nøje under sengen. Der er også mulighed for at få sengen monteret på væggen, og effekten vil være stort set den samme.

MoreINSPIRATION
  • Enkle, moderne og rumbesparende flydende natbord til moderne soveværelser
  • 22 køjesenge til fire, en pladsbesparende løsning til fælles soveværelser
  • Den moderne flydende seng fra Alf-gruppen i Italien

Der er meget mere at overveje udover det indlysende kendetegn ved en flydende seng. Udseendet er helt sikkert nytænkt og ukonventionelt, og designens enkelhed gør disse senge sædvanligvis pæne i moderne og moderne suiter, men det betyder ikke, at de er begrænset til disse typer af dekorationer. Flydende senge og stort set alt andet, der er inspireret af dem som f.eks. Flydende natbord, kan se godt ud i mange indstillinger, herunder traditionelle eller kølige soveværelser, takket være deres raffinerede og elegante udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar