Flydende moderne bolig i Fukushima

I dag tager vi et kig på et usædvanligt men meget interessant hus. Det er en bolig beliggende i Fukushima, Japan, der har et spændende design. huset blev designet af nr.555 arkitektur. Det sidder på et relativt stort sted omgivet af nogle træer og flere andre huse. Boligen tilhører en ung mand, hvis forældre bor meget tæt i et af huse i ryggen.

Han ønskede at have sit eget sted, men han ville også være tæt på sine forældre. Som følge heraf besluttede han at bygge sit eget hus lige der.Denne måde har han det privatliv, han altid har ønsket, og han er også tæt på sin familie, når det er nødvendigt. I modsætning til de andre boliger i området har denne et slående moderne design. Den har en interessant struktur, og det ser ud til at være flydende over jorden.

Det sted, hvor huset blev bygget, oprindeligt omfattede en have, og den nye ejer besluttede at bevare det. Men det er ikke længere en have, men en slags grøn gyder, der adskiller huset i to volumener. Det er et usædvanligt men interessant design.

MoreINSPIRATION
  • Den moderne Edgeland Residence, der forsvinder i jorden
  • Moderne Zimmermann Residence i Küsnacht, Schweiz
  • Moderne familiebolig i Medellin, Colombia

Den grønne gade delte huset i to mængder. Et af dem er et privat område, mens det andet er til sociale sammenkomster og det offentlige rum. Huset er også højere end de fleste bygninger, så det nyder godt af panoramaudsigt over hele kvarteret og skov nær ved. {Fundet på arkitekter}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar