Lille flydende hus i Norge maksimerer udsigt over søen

Feste Landscape / Architecture gennemførte design og implementering af et lille flydende hus på Lake Nisser i Telemark, Norge. Kahytets samlede boligareal er 26 kvadratmeter og er udviklet på stænger på grund af lokale planlægningsrestriktioner.

"Ydermere er kabinens vægge og tag beklædt med termisk behandlet fyrretræ, der skaber et præcist og ekspressivt design, der fusionerer med omgivelserne," sagde arkitekterne. Gutters og downpipes er integreret i de ydre vægge giver mulighed for rene facader fra alle synspunkter.

"Mikrokabinen er et alternativ til den fremvoksende tendens på det norske fritidsboligmarked for luksuskabiner med spredte fodspor," forklarede arkitekterne. "Vi tilstræber at maksimere brugerens oplevelse af søen og det omkringliggende landskab."

Takket være træ- og glasafslutninger udstråler kabinens interiør varme og lys. En massiv glaseret indgang åbner køkken- og opholdsrummet mod den overdækkede terrasse for en optimal indendørs udendørs forbindelse. Den lille bolig indeholder et mezzanin loft til at sove, stort nok til at rumme op til syv personer.

Fotokredit: David Fjågesund & Smarte Hytter AS

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar