Få Comfy med gulvpuder og sindsro vil følge

Ville du ikke sige, at det er mere hyggeligt og mere behageligt nogle gange at sidde på etage end i en stol? Jeg nyder faktisk at bruge etage når man f.eks. ser en film. Men gør du hvad der er endnu bedre? Sidder på en behagelig pude eller pude. Udforsk dine muligheder og find ud af mere om, hvordan komforten stiger, når du tager det ned i et hak, litterært.

Gulvplads til hjemmebiografen.

Inkluder gulvplads til hjemmebiografen. Selvom du er den type, der nyder at ligge på gulvet, når du ser en film, kan en anden måske, og du kan stort set være sikker på, at der altid vil være nogen som sådan i din gruppe.

Afslappede stuer.

Gulvbelægning er generelt meget afslappet, så det er kun tilstrækkeligt til stuen, hvis indretningen tillader det. I en mere moderne omgivelser kan du få nogle af disse komfortable stofsofaer, der stort set sidder direkte på gulvet.

Hyggelige kroge.

En masse gulvhynder er ideelle, hvis du vil skabe en hyggelig krog for området under trappen, til et hjørne i din stue, området foran vinduet eller andre steder. Du kan få de puder, der er specialfremstillede i enhver størrelse, du ønsker, og tilføj ekstra puder eller puder for øget komfort.

Tæppe møbler.

MoreINSPIRATION
  • Komfortable DIY gulvpuder
  • Oprettelse af en behagelig pudepalet: Ideer og inspiration
  • Overdimensionerede stenhyndepuder af uld

Kan tæppet være et møbel. Kun hvis det er en Flying Carpet, der er en rigtig ting i disse dage. Designet til at ligne blide bakker eller skråninger, er tæppet lavet af træ med kiler lavet af uldfilt og skuminteriør. {Fundet på thedpages}.

Udendørs puder.

Super komfortable indendørs, i medieværelser, stuer og soveværelser og elsket af både børn og voksne, poufs er lige så vidunderlige og komfortable udendørs. De lader dig sidde tættere på jorden og forbinde med omgivelserne. {Fundet på barliswedlick}.

Sækkestole.

Selvom det ikke er den mest elegante eller sofistikerede siddeplads, er bønnesække yderst behagelig. De er ikke ment til at se glamourøse og de er velegnede til afslappet interiør. Brug dem til at skabe en hyggelig siddeplads, til et hjørnespringspunkt mv. {Fundet på hubfurniture}.

Gulvpuder og puder.

Gulvhynder eller puder er dejlige at have omkring for ekstra gæster. De er super hyggelige at have rundt for afslappede sammenkomster, som når venner kommer til at chatte, reminisce eller spille brætspil.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar