30 gulvflisedesigner til hvert hjørne af dit hjem!

Kunstneriske kreationer behøver ikke at være begrænset til dine vægge. Når det kommer til dit hus, er der masser af måder at infuse skønhed og design inden for alle dele af dit personlige rum. Fra lysarmaturen til møblerne kan hvert stykke af din overordnede vision accentueres med en kunstnerisk essens, og det inkluderer dine gulve. Tag et kig på disse smukke og inspirerende gulvfliser og se hvordan du genskaber dit køkken, badeværelse eller foyer i noget endnu mere magisk.

1. Sweater stykker.

Ja, gulvtæppet kan også have en fliseformation. Og denne sweater stil er ret hjemlig og perfekt til stuer og legeområder. Vi elsker at blande og matche du kan gøre med en ide som denne, og det gør pladsen temmelig hyggeligt og indbydende, tror du ikke?

2. Marmor Skønheder.

Vi er store fortaler for marmorfliser. Det er smukt, let at pleje og langvarigt. Det tilføjer også en elegant og sofistikeret touch til ethvert rum, det er i.

3. Hexagon Speckles.

Nogle gange er mindre bedre, især i mindre værelser. De delikate og geometriske design hjælper med at lyse rummet endnu længere og skabe lidt funk og interesse!

4. Middelhavet accent.

Nogle gange kan du skabe et unikt design lige med din flisebelægning for at forbedre et fokuspunkt. Bare kig på dette Middelhavs-inspirerede stykke, det er smukt tænker du ikke? Og det gør dette rum endnu mere stilfuldt og specielt, end hvis det gik uden.

5. Diagonale valg.

Gå med en diagonal indstilling til en unik og elegant stil. Det er perfekt til en moderne vision, og denne mørke, neutrale tone hjælper med at holde visionen af ​​dette maskuline badeværelse intakt, men også meget fashion-forward. {Fundet på annlowengart}.

6. Kast design.

Et flisebelagt kasteppe lavet med smukt tæppe kunne give dit værelse det modulære gulvflise design uden at skulle dække hele området og forpligte sig til for meget af en forandring. {Fundet på merkelhome}.

7. Moderne Center.

Her er et andet fantastisk eksempel på, hvordan du kan bruge fliser til at skabe en kunstnerisk tilstedeværelse. Bare tag et kig på dette moderne brændpunkt skabt omkring en simpel, modulær formation. {Fundet på feinmann}.

8. Brugerdefineret Cut.

Hvis du har en bestemt vision, kan du endda have din flise tilpasning til at skabe et smukt, unikt design. Det vil helt sikkert føje et personligt præg til huset! {Fundet på debratoney}.

9. Red Retreat.

Dette klassiske design er perfekt til køkkener og badeværelser, da det giver en ren og elegant finish. Selvfølgelig elsker vi det i sort og hvidt, men rød og hvid sørger for, at rummet er pop!

10. Farverig tæppe.

Vi elsker allerede gulvtæpper og vi er endnu mere forelskede i dette farverige design til en børnehave eller legeplads. Tag forskellige stykker farvet tæppe og skab et legende design for de små at nyde!

11. Bambusmateriale

Bambus er miljøvenligt og alsidigt. Det er perfekt til både badeværelser og køkkener, og passer virkelig godt sammen i næsten ethvert tema eller stilskema, som du forestiller dig.

12. Marokkansk kunstneri

Disse marokkanske fliser gør virkelig et stænk inde i dette badeværelse. Vi elsker dette udseende på badeværelset eller endda brugt som backsplash, men det unikke med det pryder ordet er uovertruffen.

13. Faux Beton

Selvfølgelig kan du have betonfliser, men faux betonfliser vil give dig det edgy udseende, du vil have, men med den komfort du har brug for, når du bruger den inde i hjemmet.

14. tæller kork

Kork er en anden stor tilføjelse til køkkenet, og det kommer i en række stykker såsom fliser og lige hexagon-stykker. Det føles godt på fødderne og det isolerer!

15. Stone Foyer

MoreINSPIRATION
  • ModDotz "Marshmallow Matte" flise
  • Sådan installeres Marble Tile Floor?
  • Outside-the-Box Badeværelse Tile Ideer

Tilføj sten til din foyer for en overraskende velkommen og organisk oplevelse. Selv om dette ikke er teknisk, et moderne teglskoncept, er gulvideen en, der skal indstilles og inspireres. {Found on amoreinteriorsllc}.

16. Vinylfarver

Et af de mest populære fliser materialer er vinyl. Den kommer i en række forskellige former og farver, hvilket gør det til et af de mest omkostningseffektive og alsidige valg at vælge imellem.

17. Mosaic Designs

Husk, du kan altid gå med et mere brugerdefineret udseende. Og dette marmoriske mosaikmønster trækker øjnene ned og tilføjer dybden til dette lille, gæstebadeværelse og modenergi.

18. Tænk Brick

Her er et andet edgy og sjovt eksempel på at udnytte udenfor-the-box, nitty & gritty stykker inde i hjemmet. Mursten arbejder uden for hjemmet, men også indenfor også! Bare se på tekstur og interesse det tilføjer!

19. Brug af Encaustic

Encaustic fliser, der involverer ler design, kan være lige hvad du har brug for til at tilføje en smule accent på et sted, der har brug for opløftende. Bare kig på dette hjemmekontor, lavet endnu mere specielt med fliserne. {Found on andreamclean}.

20. Penny Dele

Navngivet "penny" fliser af indlysende årsag, disse bits lave en teksturel, interessant scene inde i ethvert badeværelse eller endda køkken og spisestue kombination. Sort, hvid eller endda nogle pulverblå farver kan ses, der dækker disse små dele.

21. Glatte afsnit

Glansede fliser er også en mulighed, når du beslutter dig for din nye etage. Mosaic stykke kommer i en række farver og designs, som du kan få kreativ med og tilføje de rigtige slags komplimenter til din vision.

22. Porcelæn Afbetaling

Hvis du leder efter en mere traditionel stil, skal du tjekke porcelænfliser. Og så tag et kig på denne smukke, formelle stue, der er blevet fuldstændig afrundet af denne flisegulv.

23. Chevron Prints

Hvis planlagt rigtigt, kan du designe et unikt layout specifikt til dit rum. For eksempel blev dette lille badeværelse taget til et helt andet niveau med sin chevron touch.

24. Geometriske segmenter

Nu har vi en geometrisk opsætning, der blev taget ud af badeværelset og lagt i gangene og foyer - populært i boliger med en mere victoriansk ånd. Du kan endda udnytte denne idé i morgenmadskrogen!

25. Hacienda Cuts

At bringe nogle spanske smag inde i hjemmet kan gøres med nogle Hacienda fliser, ligesom inde i dette smukke, farverige hjem. Den overdækkede veranda eller køkken kan bruge denne makeover.

26. Ufærdige udseende

Vær ikke bange for at prøve en ufærdig, træflise inde i badeværelset eller dit mere moderne hjem. Du vil blive overrasket over, hvor meget interesse og forfriskede følelser kan tilføjes med dette mere organiske udseende.

27. Større Masser

Hvis du tænker på en mere rummelig og grandiøs vision, vil du måske gerne gå med større fliser - uanset materiale du vælger. Det skaber en mere flydende følelse og mere åben oplevelse for ethvert rum.

28. Feature Gulvbelægning

Her er blot et andet fantastisk eksempel på, hvad der sker, når du kan tænke udenfor boksen og tage din kreativitet til gulvet. Det kan virkelig transformere og bringe en ny fundet energi ind i ethvert rum.

29. Subway Keramisk

Hvad du ser her er en "subway keramisk" fliser, der tilføjer en maskulin energi og trendy charme til dette moderne køkken. Vi elsker det mørkede gulv og hvordan det neutraliserer rummet.

30. Gummi Bits

Gummi kan også fungere i huset. Dette er et andet populært valg til badeværelset eller køkkenet, men det er også helt unikt og helt uventet! {Fundet på ogawafisher}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar