Fluffy og blød PomPon stol af CROP

Hvis du er en ukonventionel person, og du søger for tiden efter nye ideer om møbler, der skal medtages i dit hjem. dette interessante og usædvanlige sæde ville gøre en meget flot tilføjelse. Det hedder PomPon, og det blev oprettet af den italienske designstudio CROP. Det er en meget lys, men relativt stor lænestol-pouf. Det er et yderst komfortabelt og hyggeligt møbel. Den blev produceret udelukkende ved håndsting og snoet strimmel af uldstof. linned og bomuld.

Denne overdimensionerede version af uldpomponen er et usædvanligt møbel og det er designet til moderne og ukonventionelle hjem. En anden interessant detaljer om dette stykke er, at den blev skabt af uld opnået ved genbrug af 2700 m af selvstyret affald fra tekstilproduktionen. Det er et farverigt stykke, der faktisk består af to forskellige elementer: en donut og en pompon.

De kan bruges enten sammen eller separat. Det er en meget sød ting, der har en stærk visuel indvirkning. Det er også et meget alsidigt stykke, der kan bruges i stuen. for nogle ekstra siddepladser. eller i soveværelset eller i noget andet rum i huset. Det er sjovt, og det har et interessant design. men vigtigst end alt er, at det er et yderst behageligt stykke. Det ville se godt ud i et moderne hjem, uanset indretningen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar