Sammenfoldelig klipsstol

Dagens inspirerede arbejde er en unik stol, der er lille og foldebar. Udformet af Blasius Osko og Oliver Deichmann, er klapstolen en fantastisk opfindelse, perfekt til små rum eller børneværelser. Denne dejlige stol er lavet af solide komponenter i rustfrit stål og passer perfekt til ethvert hjem og kan nemt passe ind i dit nuværende design.

Designernes inspiration kom fra det bulgarske marked, hvor de så en lille kurv. Enkeltlameller blev beaded på reb for at danne to hængslede overflader, som kunne omdannes til en buet 3-dimensionel genstand. De forbedrede mekanismen, både teknisk og visuelt og skabte en fantastisk stol. Når det er åbent, er dette smukke stykke lige identiske lameller, der danner en rummelig siddeplads. Det har et simpelt design, som ikke kun gør stolen praktisk, men skaber også et skulpturelt objekt med en stor æstetisk værdi, uanset om den er foldet eller åben.

MoreINSPIRATION
  • Lige Spisestue Design af Ferruccio Laviani
  • Foldbar Flux stol designet til små mellemrum
  • Den minimalistiske Clip desk lampe

Desuden er det meget nemt at vedligeholde. Alt du skal gøre er at tørre det med en fugtig klud og brug flydende rengøringsmidler. Det er også bedst ikke at forlade det udendørs. Dens overordnede dimensioner er 37,8 "h x 41,7" w x 5,9 "d. Klippestolen er et enkelt, slankt og behageligt stykke, der passer perfekt til dine familiesammenkomster.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar