Foldaway funktioner lejlighed indretning

Dette er den slags lejlighed, der er perfekt til en kunstsamler eller en kunstner, der ikke har brug for så meget plads til sig selv, men bare et sted for at leve og vise sine malerier. Indretningsdesigneren Oleg Trofimov formåede at skabe et rummeligt sted på trods af sine beskedne proportioner, kun ved at integrere nogle opbevaringsrum i værelserne, der skjuler nogle møbler. Lejligheden er opdelt i to forskellige dele: opholdsområdet som omfatter stue og køkken samt det private område med eget soveværelse.

Stuen er meget enkel indrettet; den har hvide vægge og lofter, og møblerne, gulve og vinduesrammen har de samme trætoner. Nøgleelementet i loungen er det skjulte opbevaringsrum, der gemmer hele spisestuen, som indeholder et pull-downbord, der er stort nok til at sætte fire spisestue i sammenfoldede stole, som også er suspenderet i et tilstødende rum, nær den med bordet . Køkkenet er alt hvidt, fordi designeren ikke ønskede at forstyrre det afslappede miljø, hvor hovedelementerne er de store minimalistiske malerier.

MoreINSPIRATION
  • Lille 1-værelses lejlighed med indbyggede møbler og udvidelige funktioner
  • Farverige lejlighedskonstruktion i Göteborg
  • Elegant Stockholm lejlighed med en eklektisk interiør smukke accent funktioner

Soveværelset er faktisk lille, men designeren formåede at skabe nok opbevaringsrum til personlige ting, og samtidig undgås at have et overfyldt rum. På begge sider af sengen kan vi se indtrækbare stående lamper, som eliminerer behovet for at have natbord og over den er der to store malerier, der snyder proportionerne på værelset.

Når indbyggeren har brug for et skrivebord i soveværelset, kan han let vende sin drop-down desk til sæde en bærbar computer på et øjeblik. At være en lejlighed for en person eller måske for et par, er der ikke behov for privatliv fra de andre mennesker. Så badeværelset er forbundet med soveværelset og har også mange glasvægge, der giver lyset mulighed for at passere gennem dem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar