Moderne Hus med Foldende Træfacade Og Interiør Have

Når området og omgivelserne tillader det, forsøger arkitekter og interiørdesign så meget som muligt at etablere en glat dialog mellem de indre og ydre rum og for at afsløre interiøret for udsigten og skønheden i det udendørs. De strategier, de bruger, varierer hver gang, afhængigt af de unikke forhold på hjemmesiden såvel som bygningens udformning og design.

The MCNY House er en privat bolig beliggende i Franca, Sao Paulo. Det blev afsluttet i 2016 af mf + arquitectos, et studie etableret i 2009, men som for nylig vedtog det nuværende navn i den nuværende form. De påtager sig en række forskellige projekter, der varierer fra bolig til industri og også kommercielt. Holdet er dygtig for ideen om at integrere interiøret med ydersiden og også at imprægnere et rum med charmen og unikheden af ​​de materialer, der anvendes i dens design.

Hele strukturen ligger på et areal på 516 kvadratmeter og er defineret af enkle linjer og mængder. De anvendte materialer omfatter både træ, beton, sten samt Corten stål. Sammen bliver de udtryk for den brasilianske modernisme.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuldt poolhus med moderne design
  • 17 fantastiske måder at bruge dobbelt foldede døre i stuer
  • Moderne BC House i Monterrey

For at etablere den stærke og sømløse sammenhæng mellem de indre og ydre rum, indpakket arkitekterne huset i en række foldeplader, der fungerer som skodder. De kan lukkes for bedre isolering eller øget privatliv og kan også åbnes og udsætte de indre rum til haven, poolen og resten af ​​udendørsområderne.

Alle værelser har denne type foldingskal exterior. Panelerne er et ekstra lag, der danner bygningens ydre facade og giver det et sammenhængende og harmonisk udseende både som en selvstændig struktur såvel som i forhold til omgivelserne.

De vigtigste sociale rum er stuen og spisepladsen. De deler det samme rum, og de er præget af trægulve, en træ accentvæg, der matcher de fleksible facadepaneler og en serie glasvinduer i fuld højde, der afslører en tilstødende indvendig have med frodig vegetation og en perforeret tagdel, der lader lys filtrere ind

Der er et andet socialt område, der er dannet af en bar og spisebord med klassiske stole. Det har udsat mursten, et træloft, flisebelagt gulv og en loftet pejs, der skaber en virkelig indbydende stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar