5 Creative Ideer til Forest Scene Walls

Kunstnerisk vægdesign er blevet en enorm trend i boliger gennem årene. Fra geometriske mønstre til realistisk kunst passer sætningens vægge ind i næsten enhver hjemstil. Ved hjælp af enten maling eller tapet tilføjer et godt design dimension til et værelse gennem et interessepunkt. En af de bedste måder at drage fordel af denne erklæring væg tendens er at indarbejde skov scene vægge.

Skovscenen vægge behøver ikke at være bare om træerne. Uanset om du vil have en naturlig stemning i dit hjem eller noget mere kunstnerisk, er der flere måder at trække ideen af, afhængigt af hjemmet stil og overordnet rumfunktion. Læs videre for at finde ud af, hvordan alsidige skovscener kan være.

Malede skovscener kan lave subtile accentvægge. Billede: Waypoint Living Spaces

Brug subtile toner i skovens scenevægge

Skovscenen vægge behøver ikke at dominere et rum. For et mere subtilt udseende, vælg et blåt og gråt farveskema. Denne stil giver dig mulighed for at indse udseendet på et rent, moderne design. Den grå er en solid neutral, der går med noget. I mellemtiden arbejder lyseblå med mange nuancer, der nemt supplerer andre accentvægge eller møbler. Fotoet ovenfor viser, hvordan skovens grå og blå blev arbejdet ind i resten af ​​rummet med grå frysere og en blå væg ved trappen.

En fuld væg af realistisk tapet øger følelsen af ​​at være udendørs. Billede: Tapet

Vælg realisme i et spisestue

For et mere blødt udseende, gå realistisk i dine skovbilleder vægge. Rummet ovenfor kombinerer skarp skovscenen tapet med et moderne køkken. Tapetet er så livagtigt, at hylderne ser ud til at flyde.

Hvad gør dette rum så godt, er, at tapetet er en del af et spiseplads, hvilket giver den illusion, at spisning foregår lige uden for naturen. Det faktum, at tapetet strækker sig ind i køkkenet, tilføjer også et surrealistisk udseende. Det er et godt design valg, hvis du søger at bringe det udendørs inde i, mens du bliver kreativ med et mellemrum.

Træk noget liv i en kælder med realistiske skovbilleder. Billede: Cezign

Tag en udendørs scene til en indendørs træning

Realistiske skovscenenheder arbejder også overraskende godt i kældre. Udfordringen med at dekorere kældre er, at de har tendens til at blive afskåret udefra, typisk uden vinduer. For at komme rundt om dette problem er det muligt at bringe en følelse af naturlig skønhed til en kælder ved brug af skovscenenes vægge.

Billedet ovenfor viser, hvor effektivt konceptet er i træningsrum. Mens du løber, løfter eller strækker, tegner naturstien wall art en udendørs træning. Det er en god ide for områder med lange vintre, hvor træning udefra ikke er mulighed for mange måneder ud af året.

Et børnehave er et sjovt sted for mere abstrakte skovscener. Billede: Jen Talbot Design

Få abstrakt til et barns soveværelse

Skovscenen arbejder godt i et planteskole, da de har tendens til at omfavne mere sjovt, kunstnerisk design. At vælge et abstrakt trædesign, som i billedet ovenfor, giver området en følelse af indfald og legesyge, der passer til et planteskole. Ved hjælp af tredimensionale elementer som fuglene tilføjer en sjov touch. Du kan også arbejde skoven føler sig i resten af ​​rummet, som med ugle statuen på kommode.

Der er utallige andre måder at få kreativ med dit børnehave træ design. For eksempel, prøv at bruge lystfarvede abstrakte trædesigner eller male dyreliv i skovscenen. Eller for et sjovt twist, design træerne, så grene ser ud til at understøtte flytende hylder.

En voksenplads kan bøje realismen med skovbilleder. Billede: Veronica Martin Design Studio

Gå artsy i soveværelset

En skovscene kan også tage et kunstnerisk twist i et voksenrum, som i værelset ovenfor. Tilføjelse af elementer som skyer, fugle og luftballoner holder rummet ser lunefuldt ud - især når disse elementer grænser over surrealisme, som den overdimensionerede sommerfugl over.

Men ved hjælp af et jordet farveskema hjælper du med at opdatere ideen til et mere klassisk eller voksenrum. Farveskemaet over vejer mod neutrale nuancer med popper af lyserøde, som matcher gardinerne. Det viser, hvor godt skovscenenes vægge også kan indarbejdes for at matche resten af ​​rummet.

Uanset om du vælger hyperrealistiske tapeter eller flere abstrakte udsagnsvægmalerier, er skovscenen væggene en sikker måde at gøre noget værelse i dit hjem mere interessant. Alt det kræver er en lille kreativitet, planlægning og farvekoordinering. Hvilke af disse vægge er din favorit? Lad os vide i kommentarerne!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar