Gammel fabrik blev omdannet til et gæstfri hus med masser af DIY Ingenuity

Det tog ejeren i alt 12 år at fuldstændig omdanne dette rum til det indbydende hjem det er i dag, men når alt var færdigt, var resultaterne simpelthen fantastiske. Oprindeligt var der tre separate enheder her, en del af en tidligere fabrik. Den nuværende ejer konverterede dem alle til et enkelt familiehus og vedtog wabi-sabi-æstetikken for at give det denne unikke karakter.

Loftet måler i alt 2400 kvadratmeter og indeholder tre soveværelser, to badeværelser, køkken og spisestue samt et meget indbydende opholdsstue.

Den wabi-sabi-æstetik, der stod ved bunden af ​​indretningen til dette hjem, er præget af en række elementer som enkelhed, stramning og opmærkningen af ​​de naturlige materialer, processer osv. Det er derfor, som ejeren valgte at bruge naturlige materialer, der er sårbare over for vejrforhold, revner og skrælning.

Fordi det plejede at være en del af en fabrik, var der ingen bærende vægge til at adskille hovedzonerne. Men der var alle disse synlige bjælker, som blev brugt til at afgrænse de forskellige områder. Under omstillingsprocessen blev beton- og murvægge udsat såvel som loftsbjælkerne og betonggulvet.

Hjemmet har et ton tegn. De fleste af møbler og materialer blev fundet i salvagebutikker, og mange DIY-projekter skulle udfyldes, en ad gangen, inden det endelige udseende blev opnået. Sofabordet i stuen synes for eksempel at være lavet af to vintagekasser.

Hvert område strømmer naturligvis ind i det næste, der danner en enorm åben grundplan. Men de har hver deres privatliv. Køkkenet er gemt i et hjørne, og de røde gipsvægge hjælper med at definere rummet. En bærbar køkkenø med vintage og industriel appel supplerer det enkle design.

Det overordnede design er enkelt og ryddeligt, men det ser ikke ud eller føler sig stramt. Selvom der kun er to åbne hylder i køkkenområdet, betyder det ikke, at denne zone mangler karakter. Faktisk har det masser.

Strategisk anbragte accentstykker som dette lille bord hjælper her med at skabe en vis fluiditet i hele hjemmet, og dermed bliver overgangen mellem køkkenet og resten af ​​de sociale områder mindre brat.

MoreINSPIRATION
  • Designer Loft House I En Tidligere Factory Tower
  • Selvbygget fransk Chalet omdannet til et moderne andet hjem
  • En stille og harmonisk lejlighed i Mallorca med masser af karakter

En række skillevægge af træ og hvad der synes at være farvet glas adskille de forskellige rum. Der er en mellem køkkenet og spisepladsen for eksempel og boligarealet har en lignende fremgangsmåde. Spisebordet var skræddersyet og fanger perfekt essensen af ​​det overordnede design.

Oprindeligt var der to separate køkkener. En af dem blev omdannet til en undersøgelse med et brugerdefineret malearbejde på væggene, strenglampe hængende fra loftet og en skærmdeler, der giver privatlivets fred.

Soveværelset har et rustik-industrielt udseende med stål diamantplader på gulvet og vægge og en seng, der har vintagehjul og en ramme fremstillet af træ fundet ved en forladt mølle.

Badeværelserne deler i fælles vægge dækket med naturlige sorte småsten. Den ene, der er knyttet til soveværelset, har et japansk badekar som brændpunkt, cedertræ og en lågedør. Tørre vinstokke og harpikspaneler giver de andre et særligt shabby-chic look og fortsætter det naturlige motiv, der kendetegner hele hjemmet.

En af de mange DIY projekter, der hjælper med at gøre dette til et enestående hjem, indeholder tapetet, du ser her. Det var håndlavet ved hjælp af burlap feed poser. De er alle blevet fastgjort til væggen ved hjælp af simpel tapetpasta.

Og hvis du troede stuen så fantastisk som den var, vent indtil du ser den marokkanske lysekrone lyser om natten. Det projekterer blødt lys på loftet og skaber en meget gæstfri og behagelig stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar