Fougere vægbeklædning - farverige blomster og slående geometri

Har dit hjem brug for en make-over? Det betyder, at det er tid til at have det sjovt. Vi har allerede diskuteret en meget smuk og eksotisk samling stof, der kan hjælpe dig med at ændre atmosfæren og det indvendige indretning. Nu er det tid til at fortsætte på samme emne, selv med den samme samling, men tid vi taler om væggene.

Når du har lyst til, at dit hjem har tendens til at se lidt gammelt ud og du kede dig med det, bør du måske overveje at ændre nogle ting. Og det behøver ikke at være noget stort og rodet. Du kan medbringe en ny berøring til dine vægge for eksempel uden meget besvær. Tag et kig på Fougere kollektionen. Ligesom stofsamlingen med samme navn, er denne også inspireret af den kongelige botaniske have i Europa. Den har eksotiske blomsterformer kombineret med fed geometri, hvilket resulterer i en slående og kunstnerisk kombination.

MoreINSPIRATION
  • Flower Power: Fed, Grafisk Florals i Home Decor
  • Puder snakker i farver og de fortæller historien om dit hjem
  • En minimalistisk hvid indretning suppleret med dristige farver og slående kunstværker

Der er en bred vifte af farver og mønstre at vælge imellem. Hvis du vil have noget lidt mere simpelt og ædru, kan du f.eks. Vælge de sorte og hvide striber eller de geometriske figurer. Hvis du vil have noget mere sjovt og farverigt, er blomstermønstre det bedste. Du kan kombinere dem eller vælge et andet tema for hvert værelse. Du kan også vælge et andet mønster for hver væg på rummet og dermed skabe en blanding af elementer, der resulterer i en moderne og sjov indretning. Igen er fantasien nøglen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar