Fire diskrete mængder sammenklumpet i en fantastisk familiebolig

Beliggende på Isle of Skye i Skotland, er denne familiebolig ulig andre. For det første skyldes det, at det faktisk er dannet af fire separate mængder. Der er to store strukturer og to små. De er alle designet og bygget af Dualchas Architects, en praksis kendt for sine enkle, men fantastiske projekter og evnen til at kombinere moderne ideer med respekt for fortiden, så designene supplerer deres omgivelser.

Indgangen er en glaseret korridor mellem de to hovedbygninger. Den højeste mængde rummer to etager af soveværelser. Et stort enkelt-etagers rum indeholder stue- og spisestuerummet, og de to mindre strukturer tjener som opbevaringsskur og et hus til varmepumpen.

Alle fire bygninger er klædt med vandrette strimler af sibirisk lærk, og de er farvede sorte. Tagene er dækket af bølgepapir af aluminium og er belagt med en beskyttende sort finish. Ingen af ​​bygningerne har synlige riller eller taggrunde, hvilket giver et diskret og minimalistisk udseende.

Spisepladsen og køkkenet er beliggende mellem to stuer. De indbyggede apparater og det overordnede enkle design og farver giver plads til afslappet og elegant. Køkkenbænkens afføring blødgør indretningen med deres klassiske design og har træben, der supplerer spisestue.

Køkkenet er stort og luftigt, en detalje fremhævet af glasvæggene og alt lyset kommer ind gennem dem. Ud over dem kommer lyset også ind gennem åbningerne i loftet.

Spisepladsen er en del af samme åbne grundplan som køkkenet, men fungerer som en separat zone. Det er indrettet med et robust træbord og læder polstrede stole i en mørk skygge af rødt. Kæmpe vinduer lader det naturlige lys ind, udsætter pladserne til panoramaudsigterne.

MoreINSPIRATION
  • Fantastisk Feriehus i Norge Splitter i to grene med fantastisk udsigt
  • Sofistikeret familiebolig efter en tidløs æstetik
  • Canadiske familiens hjem med en have i kælderen

En skulpturel lilla vægdeler adskilt køkken- og spisepladserne fra et indbydende og afslappet opholdsstue. Den har en behagelig hvid sektionssofa og et stribet område tæppe. Dette område får også den fantastiske udsigt over den nærliggende bugt og det omkringliggende landskab.

En indendørs lounge stol er placeret i hjørnet, hvor de to store tilstødende vinduer mødes. Udfyldt af en gulvlampe, er stolen det perfekte sted i huset for at beundre udsigten, meditere eller læse en god bog

Et andet mindre opholdsområde ligger også på stueetagen. Denne har en tufted lilla sofa designet til at supplere den lilla accentvæg. Den er placeret på en sådan måde, at den vender ud mod en brændeovn og vinduet på samme tid.

En trætrappe fører ovenpå, hvor de to større soveværelser er beliggende. I alt har boligen fire soveværelser.

De to soveværelser findes på øverste niveau er rummelige og har ovenlys. De kompenserer for manglen på store vinduer og lader nok naturligt lys til at føle rummet lyst og indbydende. Trægulve og enkle møbler skaber dekorationer, der ser beskedne ud, men klarer sig at skille sig ud elegant.

Hvert af de to soveværelser har eget badeværelse. Denne er ikke særlig stor, og man tror, ​​at de mørkfarvede vægge og gulve gør det til at virke endnu mindre. Det er dog ikke tilfældet. Faktisk, hvis noget, valget af farver og finish gør dette værelse føles intimt og behageligt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar