Fire måder at dekorere dit opholdsstue til jul

Udsmykning af dit hjem til jul er ikke kun en nødvendighed, men det er også en sjov og fornøjelig aktivitet, der får dig til at føle dig godt og får dig til at indtaste julestemningen på en god måde.

Hvis din stue ikke er klar endnu, og du stadig ikke har nogen ideer til den stil, du vil vedtage, er der nogle ideer til dig. Det afhænger af dine smag og præferencer, som du vælger dine dekorationer og kombinationer af farver. Det første eksempel refererer til en stue, hvor kombinationen af ​​appelsin og nogle turkis accenter ødelægger. For dem der elsker disse farver og gerne vil tiltrække opmærksomheden og skabe et farverigt miljø er en god mulighed.

MoreINSPIRATION
  • 25 juleudsigt design ideer
  • 8 Smukke juletræsindretningsideer
  • 42 juletræsindretning ideer du bør tage i betragtning i år

De, der kan lide mousserende ambiances og er mere moderigtige, vil måske vælge et indvendigt opholdsstue på baggrund af gyldne ornamenter. det skinnende gyldne juletræ og den magiske og varme skabt af pejsen vil gøre denne stue til et charmerende sted, der minder dig om de gamle juletider, når folk sætter sig omkring deres pejs og nyder skønheden i denne ferie.

Der er også en sød variant af et opholdsstue indretning baseret på kombinationen af ​​hvid og pink. Piger er normalt fortryllet af disse søde accenter. Hvis du tilføjer lidt pink på din træner, et lyserødt bånd til kransen eller bruger nogle lyserøde julkugler til nogle små hvide fjer træer, kan du få et sødt værelse som en julegave.

De, der allerede har en rød stue, kan spille med nogle andre røde genstande, som kan fuldføre deres traditionelle farvefarver.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar