Fire måder at skabe fornemmelsen af ​​foråret i dit hjem

Når foråret er gået ned, er der en landsdækkende ophævning. Alle føler sig genoplivet, energisk og munter. Så hvorfor ikke bringe dette ind i dit hjem? Du kan replikere fornemmelsen af ​​foråret i dit hus med nogle omhyggeligt indkøbte køb. Således kan et par forandringer i dit indre arbejde for at skabe et lykkeligere og forynget miljø.

Fyld dit bord op.

De fleste mennesker overser deres daglige spisebord. Men hvis du er opmærksom på dette møbel, vil du bemærke, at det er en, der normalt ikke fremkalder nogen spænding eller stil. Du kan ændre alt dette ved at tilføje en bordduk, placere måtter og servietter. Der er masser af sjove og fabelagtige designs til rådighed på internettet i øjeblikket. Indarbejde levende farver, og du kan sikre, at dit spisebord er hovedattraktionen i stedet for det ignorerede stykke i rummet.

Farvepude med puder.

En effektiv og omkostningseffektiv måde at tilføre vårens energi ind i dit hjem er ved at ændre din pude og pudebetræk. Du bør ikke kun vælge lyse farver, men du bør også bruge et lettere stof. Prøv og inkorporér en mixblokfarvepude / puder med mønsterpuder / puder. Dette skaber den perfekte blanding.

Spil med maling.

MoreINSPIRATION
  • Omfavn foråret med en blomstrende væg
  • 5 måder at give dit hjem et spring-perfekt udseende
  • I blomst: Spring Floral Accent Inspiration

At have en accentvæg har vist sig at være ekstremt populær i løbet af det sidste år eller deromkring. Ikke desto mindre har de fleste valgt at have en accentvæg ved hjælp af tapet. Men i stedet hvorfor vælge ikke en skarp og forfriskende skygge af maling? En lime grøn eller en citron farve kan se fantastisk ud. Hvis du ikke vil have hele væggen til at være en blokfarve, kan du altid oprette et mønster via inkorporering af striber. Stripes er en anden top trend i 2013. Desuden kan i stedet for at have en accentvæg du male loftet en anden farve i forhold til rummets vægge.

Tag det udendørs i.

Intet siger, at foråret er bedre end blomster. Du kan bogstaveligt talt bringe blomster ind i dit hjem ved at vælge nogle stilfulde vaser og plukke nogle friske og duftende blomster. Selvfølgelig kan du altid gå til kunstige blomster, hvis du foretrækker - selv om du vil gå glip af den fantastiske søde lugt. Du behøver ikke at være så bogstavelig, når du kommer udenfor. I stedet kan du tilføje blomstermønsteret stof og ornamenter indeholdende blomster. Hvis du leder efter en bestemt type blomst, er da tusindfryd altid et godt valg til foråret.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar