Fjerde juli Party Decor Idéer til at hjælpe dig med at lade frihed ringe

Vær fri for bekymring med disse nemme fjerde juli festindretning ideer. Billede: Flower Garden Girl

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Den fjerde juli er en tid til at fejre friheden og nyde de friheder, der er givet til os af vores demokratiske samfund. Det eneste problem er, at hvis du er den ene, der er vært for din uafhængighedsdag shindig, føler du sandsynligvis ikke uafhængigt af stress. Hosting den fjerde bør dog ikke være en besværet. Vi har samlet nogle ideer til at hjælpe dig med at blive inspireret og blive begejstret for at være vært for en nem og sjov fest. Her er fem enkle (men stilfulde!) Fjerde juli festindretning ideer, der vil tilføje en wow faktor til din fest.

Et fladt tapestry er en stor indflydelse på at dekorere et helt rum. Billede: Patrick Ahearn

Lad dit flag flyve

Det er ikke raketvidenskab. Intet siger den fjerde juli som stjerne-spangled banner. Hvis du leder efter en high-impact, one-stop shop for at få dit hus klar til det fjerde, skal du ikke se mere end et stort flag tapetry. Du kan finde dem til overkommelige priser på Amazon eller Etsy eller lignende forhandlere. Med nogle fastholdte kroge eller hæfteklammer kan du vende en hel væg til en hyldest til USA af A.

Hvis du leder efter en mindre dramatisk måde at fejre Old Glory på, hent nogle flagkastepuder, bordløbere, coasters - du får ideen. Enhver tilføjelse af den ikoniske røde, hvide og blå gør øjeblikkeligt et værelse festklart.

Tilføj et patriotisk citat, hvor du endda har brug for en festlig splash. Billede: The Golden Sycamore

Husk årsagen til sæsonen

Ligesom alle helligdage er det let at blive fanget i trængsel og travlhed og glem hvorfor vi fejrer. Hvorfor ikke fremhæve betydningen af ​​uafhængighedsdagenog forstærk dine festindretninger i et fald? Indsæt et tavle skilt bag buffeten, på græsplænen eller et andet sted, der har brug for en patriotisme. På tavlen skriver du et af disse citater fra 4. juli eller en anden inspirerende besked.

Et tavle tilbyder den gammeldags Americana føler, der er perfekt til den fjerde. Hvis du køber et helt nyt tavle til lejligheden, skal du scribble over det og slette det, før du laver dit citat. Et helt rent tavle ligner det tilhører i et skumt skolerum, mens en veludnyttet føler sig charmerende og indbydende.

Dessert kan gøre dobbelt skyld, også tjener som en dekoration. Billede: Spicy Southern Kitchen

Lav dessert dobbelt som indretning

Du skal have en dessert til din fest. Hvorfor ikke dræbe to fugle med en sten og skabe en sød behandler, der også føjer en festlig stemning til dit bord? Der er en række store patriotiske desserter derude, og de behøver absolut ikke at være komplicerede. En jordbær-blåbærbakke eller rød og blå matte cupcakes gør tricket. Vi kan lide denne fantastiske brownie flag opskrift. Det er en godbid for øjnene og maven.

Wow dine gæster straks med en yard hyldest til Old Glory. Billede: Beton Cottage

Star spangle din gård

Vil du sætte folk i festen humør, før de selv kommer gennem din hoveddør? Giv din forhave den patriotiske behandling. Spor en stor stjerne på et paparkart og skær det ud. Ved hjælp af rød, hvid og / eller blå konstruktion mærkning spray maling, stencil stjernen med mellemrum på tværs af din forreste græsplæne. Malingen tørrer relativt hurtigt, og du vil blive efterladt med en meget festlig introduktion til din fest.

Sørg for, at du bruger byggemærke maling, da den er specielt designet til ikke at dræbe dit græs. Og mens du ikke vil leve med dine stjerner for evigt, skal du huske på, at du sidder fast med dem, indtil dit græs vokser lang nok til at klippe dem af.

Understated indretning kan stadig skinne, hvilket giver dit hjem en patriotisk stemning, mens den passer til din stil. Billede: Designnetværket

Hold det i stil

Hvis stjernerne og striberne ikke er dine ting, frygter du ikke. Du kan stadig gøre dit arrangement føles festligt uden at gå på kompromis med din smag. Bland og match blå og rød tallerken med dine andre retter, eller tilføj rød eller blå popper til din gård gennem blomster. Geraniums og røde gerbera tusindfryd giver dig det sande røde, som vi ofte forbinder med den fjerde juli. Blå hortensiaer producerer store blomster og en blød og indbydende blå.

Kaster ned navy eller røde accenter - enten i et tæppe, en kastepude eller et håndklæde - kan give dit hjem uafhængighedsdagen uden helt at overtage din eksisterende indretning.

Mere fjerde juli fest indretning ideer

Du behøver ikke at stoppe her. Hvis du leder efter flere fjerde juli festindretning ideer, har vi dækket nogle ekstra måder at bringe patriotiske rører ind i dit hjem. Glædelig uafhængighedsdag!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar