DIY Indrammet kort Corkboard Bulletin

Det er altid rart at være lidt mere organiseret, og vejen til at gøre det er at få stykker rundt, at opmuntre og fremme organisation. Bulletin boards er en måde at øge organisationen på. De kan dog være helt fede, så jeg har fundet en smuk måde at oprette et indrammet kort opslagstavle fra bunden af, som du kan bruge som en regelmæssig opslagstavle eller en, der hjælper dig med at holde styr på dine rejsevilkår og mål .

Dette DIY-projekt er ikke særligt svært, men det kræver præcision og tålmodighed. For det meste elsker jeg ideen om at skabe et indrammet stykke fra bunden. Lad os gøre det.

DIY niveau: Mellemliggende

Nødvendige materialer:

 • Kort over valg (eksempel bruger 24 "x36")
 • Corkboard til at passe dimensioner af kort
 • 1/2 "krydsfiner skåret til dimensioner af kort
 • 1 "retvinklet hjørne trimme, så meget som kort perimeter plus en smule ekstra til vinklede snit
 • Spraymaling + primer i farve efter eget valg (eksempelvis bruger Naivete)
 • Trælim
 • Miter sav, neglepistol, 3/8 "brad negle (ikke vist)
 • Håndværk lim, skum børste, plast spreder (ikke vist)

Sørg for, at dit kort, korkbræt og krydsfiner er skåret til passende dimensioner. Du kan trimme dit korkbræt med en saks (afhængig af tykkelsen).

Jeg anbefaler at sikre, at korkpladen og kortet er skåret lidt mindre end krydsfinerbrættet, ikke mere end 1/8 "på alle sider.

Tag en retvinkel trim stykke.

Brug forstærkersaven til at skabe en 45 graders vinklet kant på den ene ende af din retvinkelsømdel, og pas på at holde trimmen helt i spidsen mod savstyringen for præcis skæring.

Placer den vinklede ende af dit trimestykke på en af ​​de længere hjørner af din krydsfinerbræt. (Hint: Start med dine længere ender til at klippe trimmen, på den måde, hvis du er lidt ude ved at klippe, kan du bruge det samme stykke trim til de kortere ender. Mindre affald på den måde.)

Der er et punkt med matchup Jeg kalder det "kritiske punkt", hvor indersiden af ​​trimestykket møder præcist med hjørnet af krydsfiner. Du skal opretholde denne position med præcision på den ene side af din trim, mens du flytter til den anden ende og markerer den for at skære.

Sikring af det første kritiske punkt er stadig vedligeholdt, brug en skarp blyant til at markere det kritiske punkt på indersiden af ​​det andet hjørne. Lav også en hurtig vinklet skitse linje i retning af, at din vinkel skal skæres. Dette er så nyttigt, når du flytter trimestykket væk fra krydsfiner og til saven, så du behøver ikke at huske og / eller gætte.

Placer dit trimestykke på din gærdesav, så indersiden af ​​din savklinge skærer nogensinde så lidt uden for dit kritiske punktmærke. (Og er ikke den vinkelskitse linie hjælpsom, så du ved præcis, hvordan du placerer trimestykket på din sav til at begynde med? Svar: Ja. Ja det er. Så hjælpsomt.) Du vil altid gribe på siden af ​​lidt for stor, endda op til 1/8 ". Chancerne er, du tror du forlader for meget plads, men det vil ende op perfekt. Og selvom det ikke er perfekt, kan du altid barbere lidt af enden. Det er ikke muligt, hvis dit snit er 1/8 "for kort. Så hvis du kommer til at gribe fejl, er du klogt.

Testpas dit trimestykke. Opsæt det kritiske punkt på den ene side.

Kontroller derefter det kritiske punkt i den anden ende af din trim. Hvis de begge passer perfekt sammen - på samme tid - så har du fået dig et perfekt stykke af din ramme.

Tag dit trimestykke til din modersave og trim den ene ende til den passende 45 graders vinkel. (Du finder ud af, at den eksisterende vinkel, selv om den er 45 grader, peger på den forkerte måde.) Gentag derefter trin for at klippe alle de andre sider af din ramme.

Bemærk: Nogle kan finde denne måle-og-cut-metode ineffektiv i forhold til blot at måle med et bånd. Det kan tage et par minutter længere, sandt, men jeg har fundet nøjagtigheden (for en amatør DIYer som mig selv) meget større end at forsøge at måle for at få det kritiske punkt perfekt.

Når dine fire sider passer perfekt og skæres, er det tid til at male dem. Arranger dem op af jorden (papirkopstativer fungerer godt).

Tag din spray maling + primer af valg. Til dette projekt forsøger jeg Valspar's Naivete, en meget svagt sort-hvid farve, der virker blødere end almindelig White.

Arbejder i lysslag, spray maler trimstykkerne i flere lyse lag. Glem ikke at ramme kanterne af dine stykker med maling. Disse er svære at se fra denne vinkel. Dette kan være nødvendigt, når de første få frakker har tørret, og du kan flip trim stykker for at se underkanterne.

Mens dine trimestykker tørrer, er det tid til at fastgøre dit korkbræt og kort til krydsfiner. Spred ud masser af træ lim på din krydsfiner.

Brug en flad plastkant til at sprede den tyndt og jævnt over bordet. Arbejd hurtigt, da trælim begynder at hærde relativt hurtigt.

Når din lim er jævnt fordelt, er den klar til korkpladen.

Forsigtigt spred dit korkbræt over krydsfiner, og centrer det. Glat det fladt, startende i midten af ​​dit bord og læg fladt genstande på kanterne, hvis de ønsker at krølle op. (Dette er sandsynligt, hvis din corkboard kom som en rulle.)

Da din trælim tørrer, kan du anvende dit kort til korkpladen, så de to klæbemidler kan tørre sammen. Sparer tid. Bland håndværk lim med vand i et forhold på 2: 1. Du vil have limen til at være løbende, men ikke overdrevent vandig, da for meget vand kunne rynke og / orripe dit kort.

MoreINSPIRATION
 • DIY opslagstavle med skodder
 • DIY træ indrammet kork bord
 • DIY Indrammet Foto lærred

Brug en skum børste til at sprede den vandige lim let på bagsiden af ​​dit kort eller på din corkboard. Når hele overfladen er dækket, skal du vende og placere kortet på korkpladen. Brug dine hænder til forsigtigt - nogensinde så forsigtigt! - Glat ud eventuelle rynker, der kan danne sig, arbejde fra midten af ​​kortet udad mod kanterne. Sæt din limblanding til side med et låg på det; du har brug for dette lidt.

Hvis det er muligt, skal du placere nogle rene, flade brædder oven på dit kort og vægte dem ned. Dette vil hjælpe kortets kanter tørt på plads nok i en glat position, ikke krølle.

Når du er sikker på at kortet ikke bevæger dig overalt (limen ikke behøver at være helt tør), er det tid til at forsegle forsiden af ​​kortet. Dit kort vil sandsynligvis se ujævnt på dette tidspunkt, men rolig; det vil fladte sig selv efter at du "maler" forsiden med lidt lim også.

Brug den samme lim / vandblanding og "maler" forsiden af ​​dit kort nu med det. Pas på, fordi dit kort sandsynligvis er en smule ujævn, ikke at trække skumpenslen over disse støder på en måde, der ville rive eller udtværne dem.

Se dit "maling" job fra forskellige vinkler for at sikre, at du ikke mangler områder. Skinnet vil være anderledes i områder, du har dækket med limen og dem, du ikke har. Dæk hele overfladen. Dette vil gøre for- og bagsiden af ​​dit kort lige så fugtige, hvilket betyder, at når lim / vandblandingen tørrer, vil dit kort stramme jævnt og fladt ud. Lad kortet tørre helt.

Nu er det tid til at tilføje rammen. Placér top trim stykket nøjagtigt langs den øverste kant af dit kort, idet de to kritiske punkter i hjørnerne tilpasses. Brug en sømpistol til at fastgøre trimestykket på plads på stedet på dit trimestykke, hvor din krydsfiner er placeret (ca. halvvejs ned).

Du behøver ikke at blive vanvittig på brad-neglene. Jeg adskilt disse omkring 6 "-8" fra hinanden.

Med den øverste trim stykke negles til kortet, tag en af ​​dine side trim stykker og justere de kritiske punkter.

Forhåbentlig passer dine kritiske punkter perfekt sammen, hvilket betyder, at dit hjørnesnit er mellem top trim-stykket og dette side trim-stykke vil også justere sig fint. Nail side trim stykke på plads, og fortsæt med at arbejde dig rundt på kortet.

Dernæst kan du for lidt mere sikkerhed sømme i nogle negle langs forsiden af ​​dine trimestykker. Du vil ikke have for mange af disse; tre langs dine kortere trim stykker, og fire eller så langs de længere vil være masser.

Tag lidt let spackling for at udfylde hullerne efterladt af brad nailer.

Fyld hullerne på siderne og toppen af ​​dine trimestykker. Du kan også udfylde eventuelle små huller, der vises på dine hjørner, hvis det er nødvendigt. (Tip: Hvis din spackling ikke passer til din maling, kan du sprøjte et lille pudder sprøjtemaling på et plastiklåg eller papirplade eller noget, og brug en skum børste til at påføre væskesprayingen direkte over din tørrede spackling.)

For at montere dit indrammede corkboard-kort skal du finde to studs i den højde, du vil hænge den. Brug et niveau til at bestemme, hvor du skal placere dine monterings negle.

Pund i dine negle.

Vælg dine hængende monteringer.

Tip: Fordi denne indramningsmetode resulterer i en lille "læbe" langs bagsiden af ​​dit indrammede kort opslagstavle, skal du vælge et hængende mount med en lille fleksibilitet, dybtgående. Derfor er lidt større D-ring hængende monteringer ideelle, med deres roterende hængende funktion.

Markér på bagsiden af ​​dit kort, hvor monteringen skal gå (i overensstemmelse med dine vægspåner), og fastgør dine hængende monteringer.

Hæng dit DIY indrammet kort opslagstavle. Du er færdig!

Det ser virkelig godt ud; Rammen er en poleringsfunktion, men ikke distraherende.

Kan du se, hvordan kortet fladte sig ud efter at lim / vandblandingen blev tørret? Det er vigtigt, at du ikke freaker ud og forsøger for hårdt at flade det ud, når det er vådt; du vil sandsynligvis ende med at gøre mere skade end godt.

Vores familie har haft sådan en sjov tid, der fastgør et par af vores yndlingssteder, vi er gået i verden.

Den renforede ramme giver et klassisk kort en moderne, tilpasset følelse, som jeg kan lide.

Korkpladen på dette kort er meget tynd, så stifter går ikke meget langt; men de synes at fungere fint til vores formål. Du kan vælge en tykkere corkboard, hvis du er bekymret for dette.

Vi håber du nyder godt af dit DIY indrammet kort opslagstavle! Glædelig DIYing!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar