Fristående håndvask af Bruna Rapisarda

Jeg ved, at badeværelse normalt ser det samme overalt. Alligevel er det nogle gange nyttigt at tænke ud af kassen og prøve noget nyt og nytænkt. Et meget godt eksempel ville være denne elegante, elegante og stilfulde håndvask designet af Bruna Rapisarda. Det er en ny skabelse, et produkt, der blev udgivet i 2011, og det er den type armatur, som jeg nok ville se i et stort palæ, i en villa eller i et nyt strandhus.

Denne smukke fritstående håndvask blev håndlavet og den har smukke detaljer udskåret på overfladen. Den er lavet i lucid Livingtec, og den er tilgængelig i en bred vifte af farver. For så vidt angår dimensionerne, måler bassinet 42 cm i diameter og har en meget stor kapacitet, 25 cm dybde og en affaldsafløb i samme materiale som håndvasken.

MoreINSPIRATION
  • Peter Pan håndvaskenhed af Bruna Rapisarda
  • Elegant håndvask og toiletrørskab
  • Den elegante Gio Marble håndvask øverst af Studio 63

Det samme produkt er også tilgængeligt med en ny serie spejle med LED-lamper, der kommer i flere forskellige former og størrelser. Denne særlige håndvask kan virke ukonventionel i forhold til standarderne, men det ville være en meget fremtrædende tilføjelse til et moderne badeværelse. Desuden ser det meget elegant og elegant ud. Du kan vælge hvilken som helst farve, du vil have, og matche den med resten af ​​indretningen og vælge en kontrastfarve for at gøre det skiller sig ud endnu mere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar